Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Με το… δεξί Ηρακλής, Βόλος και Ηρόδοτος, σοβαρά επεισόδια στα Σπάτα (vid)

Γ’ Εθνική: Με το… δεξί Ηρακλής, Βόλος και Ηρόδοτος, σοβαρά επεισόδια στα Σπάτα (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2018 20:27
Το πρώτο βήμα για την άνοδό του στη Football League πραγματοποίησε ο Ηρακλής, ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Τηλυκράτη που στην πρεμιέρα των μπαράζ της Γ' Εθνικής. Με το… δεξί Ηρόδοτος και ΝΠΣ Βόλος, πολύ… ξύλο στο Αήττητος Σπάτων-Εθνικός.

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Ηρακλή στα πλει-οφ ανόδου της Γ’ Εθνικής. Ο «Γηραιός» νίκησε με 2-0 τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα και συνεχίζει την πορεία του για άνοδο στην Football League.

Ο Ηρακλής κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο 83’ με διαγώνιο σουτ του Παναγιωτούδη κι ένα λεπτό αργότερο ο Τάι μ’ ένα όμορφο τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Στο άλλο παιχνίδι του 1ου ομίλου, ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου και ισοβαθμεί με τον Ηρακλή στην 1η θέση.

Στον 2ο όμιλο, ο Ηρόδοτος ξεκίνησε ιδανικά στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου, επικρατώντας με 3-0 του Αστέρα Αμαλιάδας. Στο άλλο ματς, Αήττητος Σπάτων και Εθνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, σ’ ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οπαδοί των φιλοξενούμενων ήρθαν στα χέρια με τα ΜΑΤ στο ημίχρονο της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες και ματωμένα κεφάλια.

1ος όμιλος

Τηλυκράτης Λευκάδας-Ηρακλής 0-2
ΝΠΣ Βόλος-Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

2ος όμιλος

Ηρόδοτος-Αστέρας Αμαλιάδας 3-0
Αήττητος Σπάτων-Εθνικός 1-1

*Το εισιτήριο για την Football League παίρνουν οι δύο πρώτοι από κάθε μίνι-όμιλο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.