Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: «Σφράγισαν» την άνοδο Άρης και ΌΦΗ

Football League: «Σφράγισαν» την άνοδο Άρης και ΌΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2018 19:20
Άρης και ΟΦΗ «σφράγισαν» την επιστροφή τους στην Σούπερ Λιγκ μετά τις νίκες με ΑΕ Καραϊσκάκης (2-0) και Απόλλωνα Πόντου (1-0) αντίστοιχα.

Στη φυσική του θέση επέστρεψε ο Άρης καθώς με το σημερινό «διπλό» στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης (2-0), «σφράγισε» την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ μετά από τέσσερα χρόνια στις μικρές κατηγορίες.

Κάσσος (13’) και Σόουζα (44’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους «κίτρινους», οι οποίοι διαφύλαξαν το υπέρ τους σκορ στο δεύτερο μέρος και εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στην 1η κατηγορία.

Στην Σούπερ Λιγκ ο ΌΦΗ


Football League: «Σφράγισαν» την άνοδο Άρης και ΌΦΗ
Το ίδιο ισχύει και για τον ΌΦΗ, ο οποίος κέρδισε με 1-0 στην Θεσσαλονίκη τον Απόλλωνα Πόντου και «σφράγισε» την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, οι Πόντιοι μπήκαν καλύτερα επιζητώντας το γκολ, κάτι το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν.

Στο 70΄ οι «κοκκινόμαυροι» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Αμαραντίδη και εννέα λεπτά μετά ο Ντίνας διαμόρφωσε το τελικό 0-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κοέλιο από τον Καλογεράκη.

Ο ΌΦΗ έφτασε τους 71 βαθμούς και βρίσκεται στο +1 από τον 2ο Άρη στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.