Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ανατροπή… τίτλου για Γιουβέντους στο Μιλάνο

Σέριε Α: Ανατροπή… τίτλου για Γιουβέντους στο Μιλάνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2018 23:55
Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (87’ Σκίνιαρ αυτ., 89’ Ιγκουαΐν) η Γιουβέντους κέρδισε με 3-2 την Ίντερ στο «Τζουσέπε Μεάτσα» και ξέφυγε προσωρινά με +4 από την 2η Νάπολι. Το γύρισαν με παίκτη λιγότερο οι «νερατζούρι» αλλά «λύγισαν» στο φινάλε.

Σ’ ένα «Derby d'Italia» που τα είχε όλα, η Γιουβέντους προηγήθηκε μέσα στο «Μεάτσα», η Ίντερ έφερε… τούμπα το ματς με δέκα παίκτες, ωστόσο η «Γηραιά Κυρία» έκανε ανατροπή στην ανατροπή στα τελευταία λεπτά (3-2) και έφυγε με νίκη-«χρυσάφι» από το Μιλάνο.

Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντάβιντε Σαντόν. Ο Ιταλός αμυντικός πήρε τη θέση του Ικάρντι στο 85’ και ήταν υπεύθυνος και στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, χάνοντας τον Κουαδράδο στο 2-2 αλλά και τον Ιγκουαΐν στο νικητήριο τέρμα των «μπιανκονέρι». Με την νίκη, η Γιουβέντους ξέφυγε προσωρινά με +4 από την 2η Νάπολι, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, ενώ στον αντίποδα η Ίντερ κινδυνεύει να βρεθεί στο -4 από την τετράδα.

Η «Γηραιά Κυρία» ξεκίνησε ιδανικά το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 13ο λεπτό με ωραίο διαγώνιο σουτ του Ντάγκλας Κόστα μέσα από την περιοχή. Πέντε λεπτά μετά, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την Ίντερ, αφού ο Ορσάτο συμβουλεύτηκε το VAR και απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Βεσίνο για πάτημα στον Μάντζουκιτς.

Η Γιουβέντους έψαξε ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο η μεγάλη φάση άνηκε στους γηπεδούχους, όταν στο 29’ ο Καντρέβα επιχείρησε μακρινό σουτ, αναγκάζοντας τον Μπουφόν σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Ματουϊντί σκόραρε από κοντά, αλλά μετά τη χρήση του VAR ο Ορσάτο ακύρωσε το γκολ καθώς ο Γάλλος ήταν οφσάιντ. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Ίντερ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 52’ έφερε το σκορ στα ίσια. Ο Κανσέλο εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Ικάρντι με καρφωτή κεφαλιά «έγραψε» το 1-1, βάζοντας… φωτιά στο «Μεάτσα». Μάλιστα στο 58' οι γηπεδούχοι ζήτησαν τη δεύτερη κίτρινη του Πιάνιτς για σκληρό φάουλ στον Ραφίνια, ωστόσο ο Ορσάτο άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Ο Αλέγκρι έριξε στο ματς τον Ντιμπάλα και στο 63’ η Γιουβέντους είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Ιγκουαΐν για το 1-2. Η Ίντερ γλίτωσε το γκολ και δύο λεπτά μετά ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Πέρισιτς από αριστερά άφησε πίσω τον Κουαδράδο, έκανε το γύρισμα και ο Μπαρτζάλι άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν.

Ακολούθησαν δύο μεγάλες επεμβάσεις του Χαντάνοβιτς σε σουτ των Ντάγκλας Κόστα (70’) και Ντιμπάλα (75’), ενώ στο 76’ η Ίντερ έφυγε στην κόντρα αλλά ο Ικάρντι δεν μπόρεσε με προβολή να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 85’ ο Σπαλέτι έριξε στο ματς τον Σαντόν αντί του Ικάρντι, μια αλλαγή που άλλαξε τα δεδομένα... υπέρ της Γιουβέντους. Στο 87’ ο Ιταλός στόπερ έχασε τον Κουαδράδο, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σκρίνιαρ και κατέληξε στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 89’. Ο Ντιμπάλα εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Ιγκουαΐν ξέφυγε από τον Σαντόν και με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-3.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.