Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρνηση από Μπεσίκτας να συνεχίσει στον ημιτελικό Κυπέλλου

Άρνηση από Μπεσίκτας να συνεχίσει στον ημιτελικό Κυπέλλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2018 18:33
Με ανακοίνωσή της η Μπεσίκτας γνωστοποίησε ότι δεν θα παρουσιαστεί στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για τη συνέχεια του ημιτελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε.

Ο δεύτερος ημιτελικός της Φενέρμπαχτσε με την Μπεσίκτας για το Κύπελλο Τουρκίας διακόπηκε στο 57ο λεπτό όταν ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Σενιόλ Γκιουνές τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από αντικείμενου που δέχτηκε από την εξέδρα.

Την Τετάρτη (25/4) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας αποφάσισε να συνεχιστεί η αναμέτρηση από το 57ο λεπτό, αλλά δίχως την παρουσία οπαδών. Η απόφαση αυτή δεν βρήκε σύμφωνη την Μπεσίκτας, η οποία με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι δεν προτίθεται να κατέβει στο γήπεδο.

Να σημειωθεί πως αν δεν παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του «Σουκρού Σαράτσογλου», τότε θα χάσει το ματς με 3-0 στα χαρτιά και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη σεζόν στη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Αναλυτικότερα: «Παρόλο που εκατομμύρια ανθρώπων είδαν ότι η Μπεσίκτας ήταν το μόνο θύμα σε αυτόν τον ημιτελικό, η ομοσπονδία αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα. Ως σύλλογος που τηρούμε το fair-play συνεχώς, αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στο παιχνίδι που ορίστηκε για τις 3 Μαΐου. Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η πιο αξιοπρεπής στάση που θα κάνει τη φωνή των μεγάλων υποστηρικτών της Μπεσίκτας να ακουστεί δυνατά. Για 115 χρόνια κερδίζαμε ή χάναμε μέσα στο γήπεδο. Αρνούμαστε όμως να χάσουμε ένα ματς με πολιτικό παρασκήνιο. Αναμένουμε από τους οπαδούς μας να μην επιτρέψουν να συνεχιστεί η ένταση και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα τρίτο σερί πρωτάθλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.