Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ζωντανό το Αμβούργο, υποβιβάστηκε η Κολωνία

Μπουντεσλίγκα: Ζωντανό το Αμβούργο, υποβιβάστηκε η Κολωνία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2018 20:06
Το Αμβούργο πέρασε με 3-1 από την έδρα της Βόλφσμπουργκ και πλησίασε στο -2 από την παραμονή, την ώρα που η Κολωνία υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Είναι η μόνη ομάδα που από το ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ. Το τελευταίο διάστημα έμοιαζε σχεδόν βέβαιο ότι το ρολόι που μετράει τα χρόνια συμμετοχής του συλλόγου στην 1η κατηγορία, θα σταματούσε να λειτουργεί... Κι όμως, το Αμβούργο πηγαίνει για ακόμα ένα θαύμα, αφού μετά τη νίκη της με 3-1 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, βρέθηκε στο -2 από τη σωτηρία.

Οι παίκτες του Τιτς πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με Γουντ (43’ πεν.) και Χόλντμπι (45+1’), όμως στο 78’ η Βόλφσμπουργκ μείωσε σε 1-2 με τον Μπρέκαλο και έκανε το ματς… ροντέο. Ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Βάλσμιντ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 και χάρισε στο Αμβούργο την 3η νίκη του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Πλέον η μάχη για τη σωτήρια εξελίσσεται σε θρίλερ δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Το 17ο Αμβούργο έχει 28 βαθμούς και βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ Βόλφσμπουργκ και Μάιντς ισοβαθμούν στους 30 βαθμούς, με την τελευταία να έχει έναν αγώνα λιγότερο (εντός με Λειψία). Σε επικίνδυνη θέση παραμένει και η 14η Φράιμπουργκ, που βρίσκεται μόλις στο +3 από την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ.

Την ίδια στιγμή η Κολωνία, που ήθελε μόνο νίκη επί της Φράιμπουργκ, γνώρισε την ήττα με 3-2 και υποβιβάστηκε. Οι «Τράγοι» βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από ισάριθμα τέρματα του Πέτερσεν (14’, 52’), ωστόσο βρήκαν απάντηση με δύο γκολ του Μπίτενκουρτ (82’, 87’). Οι φιλοξενούμενοι έμειναν «όρθιοι» χάρη στον Χορν, όμως στο 90+2’ ο Χέλερ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και έδωσε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στη Φράιμπουργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.