Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2018 21:16
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ξάνθη στη άδεια Τούμπα, ξέφυγε με +4 από τον Ολυμπιακό στην 2η θέση και πλέον περιμένει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την τύχη του αγώνα με την ΑΕΚ.

Με πρωταγωνιστή τον Μπίσεσβαρ (γκολ και ασίστ) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 την Ξάνθη στην Τούμπα και σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη ξέφυγε με +4 από την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον, στον «Δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων για την τύχη του ντέρμπι με την ΑΕΚ...

Η Ξάνθη μπήκε αρκετά επιθετικά, απείλησε στο 3’ με δυνατό σουτ του Κάστρο (απέκρουσε με δυσκολία ο Πασχαλάκης) και στο 16’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Μετά από λάθος των Κρέσπο και Πασχαλάκη, η μπάλα στρώθηκε στον Γέντρισεκ, με τον Σλοβάκο να την στέλνει στα δίχτυα με άψογο πλασέ.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και στο 29’ είχε σημαντική στιγμή με κεφαλιά του Ελ Καντουρί, αναγκάζοντας τον Ζίβκοβιτς σε μια εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 36’ ο Μαουρίσιο σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά, ενώ τρία λεπτά μετά το σουτ του Γέντρισεκ μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Το 0-1 έμεινε ως το ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να είχε 72% κατοχή, 7 κόρνερ αλλά μόλις μια τελική στο στόχο σε 45 λεπτά.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά στο δεύτερο μέρος και στο 55’ είχαν νέο δοκάρι με κεφαλιά του Βαρέλα. Ένα λεπτό μετά ο Ελ Καντουρί αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 58’ ο Ζίβκοβιτς έδιωξε με το ένα χέρι το απευθείας φάουλ του Βιεϊρίνια.

Στο 67’ ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Μπίσεσβαρ και ο Ολλανδός στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ισοφάρισε σε 1-1 (68’) με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έπειτα από σέντρα του Σάκχοφ. Στο 74’ το σουτ του Μπίσεσβαρ πέρασε δίπλα από το δοκάρι, όμως στο 85’ ο Ολλανδός εκτέλεσε φάουλ με σέντρα και ο Κουλούρης με προβολή ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, όμως ο Ζίβκοβιτς είπε «όχι» σε σουτ του Πρίγιοβιτς από διαγώνια θέση στην περιοχή, κρατώντας το 2-0 ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.