Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε τον Ολυμπιακό και σώθηκε ο Απόλλωνας

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε τον Ολυμπιακό και σώθηκε ο Απόλλωνας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2018 21:13
Με γκολ του Αλμπάνη στα 30 δευτερόλεπτα (!) ο Απόλλωνας κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη και εξασφάλισε την παραμονή. Φωνάζουν δικαιολογημένα για πέναλτι οι «ερυθρόλευκοι», που είδαν τη 2η θέση να χάνεται.

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ από τα… αποδυτήρια κόντρα στον Απόλλωνα, δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και το τελικό 1-0 στην Ριζούπολη κρατάει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην κατηγορία και αφήνει ελάχιστες ελπίδες στους «ερυθρόλευκους» για την 2η θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι και κάποιες σημαντικές στιγμές για να σκοράρουν, ενώ φωνάζουν για δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν γίνονταν για τον Απόλλωνα. Τσουκαλάς, Ελμπάζ και Αλμπάνης άλλαξαν με τη μια τη μπάλα και ο τελευταίος με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Προτό, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους μετά από 29'' αγώνα!

Η πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο 16’ όταν από σέντρα του Μάριν, ο Φορτούνης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε χιλιοστά έξω. Στο 22’ ο Έλληνας άσος σημάδεψε τη συμβολή των δοκών από το ημικύκλιο της περιοχής, ενώ στο 29’ ο Μιραλάς έδωσε πάρε-βάλε στον Ανσαριφάρντ, όμως ο Ιρανός δεν έκανε καλό κοντρόλ και δεν μπόρεσε να εκτελέσει από κοντά.
Στο 37’ ο Χουάντερσον μπλόκαρε την κεφαλιά του Ένγκελς, ενώ στο 43’ ο Προτό απομάκρυνε με το χέρι την εκτέλεση του Ναδάλες. Στις καθυστερήσεις, ο Ανσαριφάρντ δεν βρήκε καλά την μπάλα απέναντι από τον Χουάντερσον και το 1-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 47’ «άγγιξε» το γκολ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Χουάντερσον με φανταστική απόκρουση κράτησε το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Φορτούνης αστόχησε με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 56’ ο Ανσαριφάρντ προσπάθησε να σκοράρει από δύσκολη γωνία, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 59’ ο Κόντης έριξε στο ματς τους Βρουσάι και Ανδρούτσο αντί των Μιραλάς και Ρομαό και στο επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακος ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Μάριν από τον Ναδάλες. Στο 62’ ο Ανδούτσος αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή και κάπου εκεί οι «ερυθρόλευκοι» σταμάτησαν να απειλούν με αξιώσεις. Μάλιστα στο 84’ ο Απόλλωνας είχε μεγάλη στιγμή για το 2-0 αλλά ο Σιατραβάνης αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Ολυμπιακός πίεζε χωρίς ουσία, αν και στις καθυστερήσεις ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι για χέρι του Κοντοέ μέσα στην περιοχή. Ο Κατσικογιάννης έδειξε κόρνερ, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, ο Μάριν ήταν έξαλλος και ήθελε να φύγει από το γήπεδο, αλλά τον συγκράτησε ο Κόντης! Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Απόλλωνας, σε συνδυασμό με την ήττα της Κέρκυρας (1-3 από Αστέρα Τρίπολης) «σφράγισε» την παραμονή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.