Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Λάτσιο για σεντόνι!

Σέριε Α: Λάτσιο για σεντόνι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2018 21:36
Η Λάτσιο πέρασε με 2-1 από την έδρα της Ουντινέζε και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, κάνοντας σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Φωτιά στη μάχη της τετράδας έβαλε η Λάτσιο. Οι «λατσιάλι» δεν άφησαν ανεκμετάλλευτες τις ήττες των Ρόμα (0-2 από Φιορεντίνα) και Ίντερ (1-0 από Τορίνο) και με τη νίκη τους κόντρα στην Ουντινέζε (2-1) έπιασαν τους «τζιαλορόσι» στην 3η θέση, ενώ βρίσκονται στο +1 από τους 5ους «νερατζούρι».

Η Ουντινέζε προηγήθηκε στο 13’ με τον Λαζάνια, ωστόσο οι Ρωμαίοι έφεραν… τούμπα το ματς με Ιμόμπιλε (26’) και Λουίς Αλμπέρτο (37’). Το 1-2 έμεινε ως το φινάλε και οι «λατσιάλι» έφτασαν τις 10 εκτός έδρας νίκες στο φετινό πρωτάθλημα (8 εντός έδρας).

Πλέον το ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα την ερχόμενη Κυριακή (15/4) αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στη μάχη για το σεντόνι. Να σημειωθεί πως οι «λατσιάλι» υποδέχονται και την Ίντερ στο «Ολίμπικο» την τελευταία αγωνιστική (20/5), ενώ παραμένουν στο κόλπο για το Γιουρόπα Λιγκ (δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ), έχοντας το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά μετά το 4-2 επί της Σάλτσμπουργκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.