Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κατρακυλάει η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Κατρακυλάει η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2018 20:47
Η Τσέλσι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έχασε κάθε ελπίδα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν. Αθπιλικουέτα (36’) και Τσιτσαρίτο (73’) τα γκολ, μεγάλες επεμβάσεις από Χαρτ στο φινάλε.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Τσέλσι, η οποία γνώρισε ακόμα μια βαθμολογική απώλεια, μένοντας στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι «μπλε» τελείωσαν το ματς με 22 τελικές, αλλά πέτυχαν μόλις ένα γκολ και ουσιαστικά απώλεσαν κάθε ελπίδα για την έξοδο στην τετράδα. Στον αντίποδα, τα «σφυριά» πήραν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την παραμονή, όντας πλέον στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος και η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 35’, όταν ο Χαρτ βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Γουίλιαν. Ωστόσο στο επόμενο λεπτό η άμυνα της Γουέστ Χαμ αδράνησε και ο Αθπιλικουέτα πέτυχε ένα εύκολο γκολ με κοντινό πλασέ για το 1-0.

Η Τσέλσι είχε την απόλυτη υπεροχή απέναντι σε μια άνευρη Γουέστ Χαμ, ωστόσο δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» το ματς και το πλήρωσε. Στο 70’ ο Μόγιες έριξε στο ματς τον Τσιτσαρίτο και τρία λεπτά μετά ο Μεξικανός ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ εντός περιοχής, τιμωρώντας την άμυνα των «μπλε».

Οι γηπεδούχοι έψαξαν το δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Χαρτ πραγματοποίησε δύο μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ του Αθπιλικουέτα και κεφαλιά του Ζιρού, κρατώντας το 1-1 ως το φινάλε. Με το σφύριγμα της λήξης, ο κόσμος αποδοκίμασε τους «μπλε» του Λονδίνου, που μετρούν μόλις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα μέσα στο 2018.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.