Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Μαδρίτης

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Μαδρίτης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2018 19:23
Ρεάλ και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Μπερναμπέου», αποτέλεσμα που ευνόησε την Μπαρτσελόνα, η οποία βρέθηκε στο +11 από την 2η θέση και στο +15 από τη «βασίλισσα». Ρονάλντο (53’) και Γκριεζμάν (57’) τα γκολ.

Δεν είχε νικητή το μαδριλένικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Μπερναμπέου», με τους «ροχιμπλάνκος» να διατηρούν το αήττητο στην έδρα της «βασίλισσας» στο πρωτάθλημα για 5η σερί χρονιά. Η τελευταία ομάδα που το έχει καταφέρει στο παρελθόν είναι η Μπαρτσελόνα το 1973.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν φανερά ανώτερη στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της. Γι’ αυτό… φρόντισε ο Όμπλακ, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ρονάλντο (10’, 20’) και Βαράν (28’), ενώ στο 42’ είπε «όχι» και σε σουτ του Καρβαχάλ, δευτερόλεπτα μετά το δοκάρι του Μαρσέλο. Στον αντίποδα, η Ατλέτικο απείλησε μόλις μια φορά με σουτ του Ντιέγκο Κόστα (30’) όμως ο Νάβας αντέδρασε σωστά.

Ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’), όταν από σέντρα του Μπέιλ ο Ρονάλντο έπιασε εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ και έφτασε τα 650 γκολ στην καριέρα του. Η Ατλέτικο όμως δεν πτοήθηκε και απάντησε άμεσα (57’). Ο Κέιλορ Νάβας σταμάτησε τον Βιτόλο, αλλά στην επαναφορά σκόραρε ο Γκριεζμάν σε κενή εστία, σκοράροντας για 6η σερί σεζόν κόντρα στην «βασίλισσα».

Ο Ζιντάν απέσυρε τον Ρονάλντο εν όψει της ρεβάνς με την Γιουβέντους και η Ατλέτικο είχε δύο καλές στιγμές με Κόκε (60’) και Κοστα (70’) για το 1-2. Στο 74’ η Ρεάλ ζήτησε πέναλτι για αγκωνιά του Γκοντίν στον Βάσκεθ, ενώ στο 77’ η κεφαλιά του Μπέιλ πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Όμπλακ έδιωξε εντυπωσιακά το απευθείας φάουλ του Ράμος και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.