Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή με Γουέλμπεκ η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή με Γουέλμπεκ η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2018 18:51
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάνι Γουέλμπεκ (δύο γκολ, μια ασίστ) η Άρσεναλ κέρδισε με 3-2 την Σαουθάμπτον στο «Έμιρειτς» και έκανε πιο δύσκολο το έργο των «Άγιων» για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Την 6η σερί νίκη της σ’ όλες τις διοργανώσεις πήρε η Άρσεναλ, η οποία κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Σαουθάμπτον στο «Έμιρειτς». Οι «κανονιέρηδες» έφτασαν τους 54 βαθμούς και πλησίασαν προσωρινά στο -2 από την 5η Τσέλσι, ενώ στον αντίποδα η Σαουθάμπτον παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι «Άγιοι» εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια του Μουστάφι στο 17’ και πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Σέιν Λονγκ. Ωστόσο, η Άρσεναλ δεν πτοήθηκε και έφερε… τούμπα το ματς μέσα σε δέκα λεπτά. Στο 28’ ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε από κοντά μετά από πάσα-τακουνάκι του Γουέλμπεκ, ενώ στο 38’ ο Άγγλος επιθετικός ολοκλήρωσε την ανατροπή με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είχε καλές στιγμές για ένα τρίτο γκολ, ωστόσο δεν «κλείδωσε» το ματς και στο 73’ ο Όστιν ισοφάρισε σε 2-2, σπρώχνοντας από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία ενέργεια του Σοάρες. Ωστόσο, οκτώ λεπτά μετά (81’) ο Γουέλμπεκ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.