Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Τρομερή ανατροπή για Νάπολι (vid)

Σέριε Α: Τρομερή ανατροπή για Νάπολι (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2018 18:10
Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 89’, η Νάπολι κέρδισε με 2-1 την Κιέβο στο «Σαν Πάολο» και έμεινε ζωντανή στη μάχη για το πρωτάθλημα. Μίλικ (89’) και Ντιαβαρά (90+3’) τα γκολ της ανατροπής για τους «παρτενοπέι».

Η Νάπολι «φλέρταρε» με την ήττα απέναντι στην Κιέβο, ωστόσο με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά έκανε τη μεγάλη ανατροπή (2-1) και διατηρήθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, την οποία αντιμετωπίζει στο Τορίνο στις 22 Απριλίου.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κάποιο γκολ την υπεροχή της στο πρώτο μέρος, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) ο Σορεντίνο απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Μέρτενς, κρατώντας το μηδέν στο ματς.

Η Κιέβο κράτησε το μηδέν και στο 73’ «χτύπησε» στην κόντρα, παίρνοντας προβάδισμα με ωραίο σουτ του Στεπίνσκι. Η Νάπολι πίεσε ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε στο 89’ με ωραία κεφαλιά του Μίλικ. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 90+3’ με εξαιρετικό σουτ του Ντιαβαρά μέσα από την περιοχή. Το τελικό 2-1 διατήρησε τους «παρτενοπέι» στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, την οποία αντιμετωπίζει στις 22 Απριλίου στο Τορίνο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.