Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Χατ-τρικ ο Μέσι, ρεκόρ η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Χατ-τρικ ο Μέσι, ρεκόρ η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2018 23:55
Με τον Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-1 την Λεγκανές στο «Καμπ Νου» και ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ των 38 αγώνων πρωταθλήματος χωρίς ήττα, που άνηκε αποκλειστικά στην Σοσιεδάδ από το 1980.

Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με 3-1 της Λεγκανές στο «Καμπ Νου». Οι Καταλανοί έφτασαν τα 38 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και ισοφάρισαν το ιστορικό ρεκόρ της Σοσιεδάδ (1978-79 και 1979-80).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, φτάνοντας τα 40 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σ’ όλες τις διοργανώσεις. Μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει περισσότερα (44) στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό και έγινε ο πρώτος μετά τον Ροναλντίνιο (2007) που βάζει 6 γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε μια σεζόν. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 32’, πλασάροντας σωστά μέσα από την περιοχή για το 2-0.

Οι Καταλανοί μπήκαν πιο χαλαρά στο δεύτερο μέρος και η Λεγκανές κατάφερε να μειώσει στο 69’ με ωραίο διαγώνιο σουτ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ελ Ζαρ. Η Μπαρτσελόνα απείλησε με Μέσι (73’) και Σουάρες (81’) και στο 87’ ο πρώτος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με όμορφο πλασέ. Μ’ αυτό το γκολ ο Αργεντινός έφτασε τα 29 στη φετινή Πριμέρα και έπιασε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην κορυφή της λίστας για το Χρυσό Παπούτσι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.