Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Τέσσερα για τετράδα Άρσεναλ και Λάτσιο (videos)

Γιουρόπα Λιγκ: Τέσσερα για τετράδα Άρσεναλ και Λάτσιο (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2018 00:27
Με τους Ράμσεϊ και Λακαζέτ να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η Άρσεναλ διέλυσε με 4-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Έμιρειτς» και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στους «4» του Γιουρόπα Λιγκ. Ισχυρό προβάδισμα και για την Λάτσιο, 4-2 την Σάλτσμπουργκ στο «Ολίμπικο».

Η Άρσεναλ επικράτησε με 4-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Έμιρειτς» και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ σπατάλησαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Στο 9’ ο Ράμσεϊ «έγραψε» το 1-0 μετά από εξαιρετική ομαδική συνεργασία, όμως στο 15’ η ΤΣΣΚΑ ισοφάρισε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκολοβίν. Ωστόσο στο 23’ ο Λακαζέτ έκανε το 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ στο 28’ ο Οζίλ έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Ράμσεϊ, ο οποίος με τρομερό τακουνάκι ανέβασε περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Τα πάντα τελείωσαν στο 35’, με τον Λακαζέτ να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ για το τελικό 4-1.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είχε ευκαιρίες και δοκάρι με τον Ράμσεϊ για μεγαλύτερο σκορ, ωστόσο το 4-1 της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Μεγάλο προβάδισμα η Λάτσιο


Γιουρόπα Λιγκ: Τέσσερα για τετράδα Άρσεναλ και Λάτσιο (videos)
Η Σάλτσμπουργκ ισοφάρισε δύο φορές την Λάτσιο, αλλά οι «λατσιάλι» πήραν τη νίκη με 4-2 στο «Ολίμπικο» και έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Λούλιτς, όμως στο 27’ ο διαιτητής ανακάλυψε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπάστα στον Νταμπούρ, με τον Μπερίσα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 49’ ο Παρόλο σκόραρε με όμορφο τακουνάκι για το 2-1 της Λάτσιο, όμως στο 71’ ο νεοεισελθόντας Μιναμίνο έφερε το σκορ στα ίσια με κοντινό πλασέ.

Η Λάτσιο δεν πτοήθηκε και με δύο γκολ σε δύο λεπτά (74’ Φιλίπε Άντερσον, 76’ Ιμόμπιλε) πήρε τη νίκη, υποχρεώνοντας την Σάλτσμπουργκ στην πρώτη της ήττα σε επίσημο ματς από τις 27 Αυγούστου!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.