Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Η επίθεση των οπαδών της Λίβερπουλ μέσα από το πούλμαν της Σίτι! (vid)

Η επίθεση των οπαδών της Λίβερπουλ μέσα από το πούλμαν της Σίτι! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2018 16:48
Νέο βίντεο απ' την επίθεση των οπαδών της Λίβερπουλ στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά μέσα απ' το λεωφορείο των «πολιτών». «Είναι ντροπή» είπε για το περιστατικό ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-0 της Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ» και απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, η αναμέτρηση στιγματίστηκε απ' την επίθεση των οπαδών των «κόκκινων» στο πούλμαν των φιλοξενούμενων κατά την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο.

Μπουκάλια και πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν προς το πούλμαν της Σίτι, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στο όχημα. Η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη, ενώ ανέφερε ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τις Αρχές για να εντοπίσει τους υπεύθυνους της επίθεσης.

Από την πλευρά του, ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε έξαλλος με το περιστατικό: «Ευχαριστούμε που μας προστατεύετε. Ευχαριστούμε, φάνηκε τι κάνατε. Είναι ντροπή. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τη μεριά της Λίβερπουλ και από τους ανθρώπους εδώ. Ένα χρόνο πριν συνέβη κάτι στο Ντόρτμουντ. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό. Εντάξει, δεν συνέβη κάτι, το λεωφορείο καταστράφηκε, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο από ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Λίβερπουλ. Σαφώς δεν μιλάω για την ομάδα, οι οπαδοί ήταν, αλλά ελπίζω να μην ξανασυμβεί».

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο βιντέο απ' την στιγμή της επίθεσης, αυτή τη φορά μέσα απ' το πούλμαν της Σίτι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.