Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το ντέρμπι του… Ζλάταν (videos)

Το ντέρμπι του… Ζλάταν (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2018 00:16
Το πρώτο καλιφορνέζικο ντέρμπι στην ιστορία του MLS είχε τη… σφραγίδα του Ζλάταν! Ο Ιμπραΐμοβιτς ήρθε από τον πάγκο και με δύο γκολ (77’, 90+1’) στο ντεμπούτο του χάρισε στους Λος Άντζελες Γκάλαξι τη νίκη με 4-3 επί της νεοσύστατης Λος Άντζελες FC. Απίστευτο το πρώτο τέρμα του Σουηδού!

Ως το ντέρμπι του… Ζλάταν πέρασε στην ιστορία η πρώτη καλιφορνέζικη μονομαχία των Λος Άντζελες Γκάλαξι με την νεοσύστατη Λος Άντζελες FC. Ο Σουηδός άσος ήρθε από τον πάγκο και με δύο γκολ στο ντεμπούτο του έφερε… τούμπα το ματς (4-3), χαρίζοντας τη νίκη στη νέα του ομάδα.

Η Λος Άντζελες FC κατάφερε να πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων μέσα στην έδρα των Γκάλαξι χάρη σε δύο γρήγορα γκολ του Βέλα (4’, 26’) και το αυτογκόλ του Στιρς (48’). Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και μείωσαν σε 2-3 με τους Λετγκετ (61’) και Πόντιους (73’).

Η συνέχεια άνηκε στον Ζλάταν. Ο Σουηδός μπήκε στο ματς στο 71’ και στο 77’ ισοφάρισε σε 3-3 με τρομερό σουτ από τα 35 μέτρα. Ο ίδιος δεν έμεινε εκεί, αφού στο 90+1’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με καρφωτή κεφαλιά, κάνοντας ένα ονειρικό ντεμπούτο.

«Ο κόσμος φώναζε: ΄’θέλουμε τον Ζλάταν, θέλουμε τον Ζλάταν’’, επομένως τους έδωσα τον... Ζλάταν», ήταν η ατάκα του Ιμπραΐμοβιτς μετά το παιχνίδι.

Τα γκολ του Ζλάταν:






Όλα τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.