Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επικό comeback για Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επικό comeback για Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2018 23:36
Η Σεβίλλη προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα και σπατάλησε τεράστιες ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα, ωστόσο οι Καταλανοί έμειναν στο ματς και με δύο γκολ σε ένα λεπτό (88’ Σουάρες, 89’ Μέσι) έφυγαν με ανέλπιστο βαθμό (2-2) από την Ανδαλουσία, διατηρώντας το αήττητο.

Σ’ ένα συναρπαστικό ματς στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν», η Σεβίλλη προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έχασε σωρεία ευκαιριών για ένα τρίτο γκολ, ωστόσο η είσοδος του Μέσι άλλαξε τα δεδομένα. Ο Αργεντινός «έφτιαξε» το γκολ του Σουάρες στο 88’ και ο ίδιος με όμορφο τελείωμα στο 89’, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και διατήρησε το αήττητο των Καταλανών στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε χρειάζεται ακόμα ένα ματς χωρίς ήττα για να ισοφαρίσει το ρεκόρ όλων των εποχών στην Ισπανία που ανήκει στην Σοσιεδάδ (38) από το 1980.

Η Μπαρτσελόνα παρατάχθηκε χωρίς τον Μέσι στη βασική της ενδεκάδα και με εξαίρεση ένα άστοχο πλασέ του Σουάρες στο 9ο λεπτό, αδυνατούσε να απειλήσει την Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί πατούσαν καλύτερα στο ματς, είχαν σημαντικές στιγμές με Μουριέλ (16’) και Κορέα (21’) για το 1-0 και στο 36’ πήραν το προβάδισμα μετά από τραγικό λάθος της άμυνας. Ο Κορέα μπήκε στην περιοχή και έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Φράνκο Βάσκεθ ο οποίος ανενόχλητος στη μικρή περιοχή «έγραψε» το 1-0 με πλασέ. Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να απαντήσει στο 44’, όμως ο Πικέ δεν κατάφερε να σκοράρει με γυριστό σουτ από πλεονεκτική θέση και το 1-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους Καταλανούς στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (50’) με τον Μουριέλ να «γράφει» το 2-0 με πλασέ εντός περιοχής, έπειτα από απόκρουση του Τερ Στέγκεν σε σουτ του Εσκουδέρο.

Ακολούθησε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών της Σεβίλλης, η οποία δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» το ματς. Στο 55’ ο Νάβας βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Στέγκεν, αλλά άργησε να εκτελέσει και όταν το έκανε ο Πικέ έδιωξε στη γραμμή. Η μπάλα πήγε στον Βάσκεθ, ο οποίος… φάτσα με το τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ. Κάπου εκεί ο Βαλβέρδε έριξε στο ματς τον Μέσι και στο 61’ η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι με σουτ του Σούαρες.

Οι Καταλανοί στην προσπάθεια τους να επιστρέψουν στο ματς, άφηναν αρκετά κενά, τα οποία εκμεταλλεύονταν οι γηπεδούχοι. Στο 62’ και στο 68’ ο Μουριέλ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Τερ Στέγκεν, ενώ στο 73’ το σουτ του Λαγιούν από πλεονεκτική θέση πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 79’ ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα είπε «όχι» σε σουτ του Νάβας, ενώ στο 83’ ο Πικέ έβαλε την κόντρα σε σουτ του Νολίτο.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε με κάποιο τρόπο στο ματς και στο 87’ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ράκιτιτς για να μειώσει. Αυτό έγινε στο επόμενο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Λουίς Σουάρες με γυριστό σουτ έκανε το 2-1. Πενήντα τέσσερα δευτερόλεπτα μετά, ο Μέσι έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ρίκο για το τελικό 2-2!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.