Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Γκέλα ολκής η Νάπολι

Σέριε Α: Γκέλα ολκής η Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2018 23:10
Η Νάπολι έμεινε στο 1-1 με την Σασουόλο εκτός έδρας και πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Για ακόμα μια χρονιά η Νάπολι δεν κατάφερε να φύγει με νίκη από την έδρα της Σασουόλο. Οι «παρτενοπέι» έμειναν στο 1-1 με τους «νεροβέρντι» στο «MAPEI Stadium» και έδωσαν την ευκαιρία στην Γιουβέντους να ξεφύγει ξανά στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι, που παλεύουν για να μείνουν στην κατηγορία, πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 22’ όταν ο Σένσι εκτέλεσε φάουλ, ο Πελούζο με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Πολιτάνο έκανε το 1-0. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός ήταν μεταγραφικός στόχος της Νάπολι τον Ιανουάριο, ωστόσο η Νάπολι δεν τα βρήκε με την Σασουόλο.

Οι «παρτενοπέι» θα μπορούσαν να απαντήσούν άμεσα (26’) όμως ο Ινσίνιε αστόχησε παρότι βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κονσίλι. Ο Ιταλός άσος έχασε ακόμα ένα…. άχαστο στο 39’, καθώς δεν κατάφερε με προβολή από τη μικρή περιοχή να νικήσει τον γκολκίπερ της Σασουόλο.

Οι «νεροβέρντι» κράτησαν το μηδέν και στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) «άγγιξαν» το 2ο γκολ, όμως ο Ρέινα είπε διπλό «όχι» σε προσπάθειες των Πολιτάνο και Μπεράρντι. Η Νάπολι απάντησε με δύο καλές στιγμές του Μίλικ (69’, 79’) και στο 80’ ο Καγιεχόν ισοφάρισε σε 1-1 από κοντά έπειτα από τραγικό λάθος του Ροζέριο. Τρία λεπτά μετά ο Μίλικ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.