Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Άνετες νίκες για Σίτι και Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Άνετες νίκες για Σίτι και Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2018 23:26
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με το άνετο 3-1 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και εάν το επόμενο Σάββατο νικήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Από την πλευρά τους, οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Σουόνσι και πέρασαν ξανά στην 2η θέση.

Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την Λίβερπουλ για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και μπήκε στο κλειστό κλαμπ των συλλόγων (Τσέλσι 2005-06, Γιουνάιτεντ 2010-11) που έχουν καταφέρει να νικήσουν όλες τις ομάδες έστω μία φορά σε σεζόν Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα «καθάρισε» από το πρώτο μέρος το ματς και την επόμενη εβδομάδα μπορεί να «σφραγίσει» τον τίτλο στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ.

Στα του αγώνα, οι «πολίτες» έκαναν ότι ήθελαν στο πρώτο μέρος, ανοίγοντας νωρίς το σκορ στο 4’ με υπέροχο μονοκόμματο σουτ του Σανέ. Στο 13’ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, ενώ στο 37’ ο Στέρλινγκ έκανε το 3-0 «σφραγίζοντας» τη νίκη. Στην επανάληψη, η Σίτι κατέβασε ρυθμό αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να έχει ποσοστό κατοχής 85%! Η Έβερτον μείωσε στο 63’ με όμορφο σουτ του Μπολάσι, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει παραπάνω και το 1-3 έμεινε ως το φινάλε.

Με 100αρη Λουκάκου η Γιουνάιτεντ


Πρέμιερ Λιγκ: Άνετες νίκες για Σίτι και Γιουνάιτεντ
Στο άλλο ματς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 της Σουόνσι στο «Όλντ Τράφορντ» και πέρασε ξανά στην 2η θέση, έχοντας και ένα ματς λιγότερο από την 3η Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν νωρίς το σκορ, όταν στο 5’ ο Σάντσες βρήκε υπέροχα τον Λουκάκου και ο Βέλγος με πλασέ έκανε το 1-0, φτάνοντας τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Τη σκυτάλη πήρε ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος με όμορφο τελείωμα στο 20’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες με Μάτιτς, Λουκάκου και Αλέξις για ένα τρίτο γκολ, ενώ στον αντίποδα ο Ντε Χέα πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε κοντινό πλασέ του Άμπραχαμ. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η Γιουνάιτεντ πέρασε ξανά στην 2η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.