Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Η Μπάγερν έριξε εξάρα στην Ντόρτμουντ (video)

Μπουντεσλίγκα: Η Μπάγερν έριξε εξάρα στην Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2018 21:54
Με χατ-τρικ του Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν διέλυσε με 6-0 την Ντόρτμουντ στο Μόναχο και ετοιμάζεται για στέψη την επόμενη εβδομάδα.

Ποιο ντέρμπι; Η Μπάγερν ισοπέδωσε με 6-0 την Ντόρτμουντ στο «Der Klassiker», πετυχαίνοντας τα πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Οι Βαυαροί έφτασαν τις 6 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια απέναντι στους Βεστφαλούς και την επόμενη εβδομάδα στο Άουγκσμπουργκ μπορούν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Μόλις στο 5’ ο Λεβαντόφσκι «έγραψε» το 1-0 με εύστοχο τετ-α-τετ, ενώ στο 14’ ο Χάμες διπλασίασε το σκορ των γηπεδούχων. Η Ντόρτμουντ ήταν σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο και στο 23’ ο Μίλερ με όμορφη προσπάθεια έκανε το 3-0. Στο 44’ ο Λεβαντόφσκι σκόραρε από κοντά για το 4-0 και δευτερόλεπτα μετά ο Ριμπερί βρήκε και αυτός δίχτυα, εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στα αξιοσημείωτα πως η Ντόρτμουντ δεν είχε δεχτεί πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο από το ντροπιαστικό 12-0 από την Γκλάντμπαχ τον Απρίλιο του 1978.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η Ντόρτμουντ είχε δοκάρι με τον Γκέτσε (67’) για το γκολ της τιμής και στο 87’ ο Λεβαντόφσκι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ από κοντά για το τελικό 6-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.