Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το έφερε… τούμπα στις καθυστερήσεις ο Ρονάλντο! (video)

Το έφερε… τούμπα στις καθυστερήσεις ο Ρονάλντο! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2018 00:14
Με δύο γκολ του Ρονάλντο στις καθυστερήσεις (90+2’, 90+4’) η Πορτογαλία κέρδισε με μεγάλη ανατροπή (2-1) την Αίγυπτο σε φιλικό ματς στη Ζυρίχη. Προηγήθηκαν με Σαλάχ (56’) οι «Φαραώ», πέρασε ως αλλαγή ο Ουάρντα.

Κριστιάνο Ρονάλντο-Μοχάμεντ Σαλάχ σημειώσατε άσο! Η Πορτογαλία επικράτησε με 2-1 της Αιγύπτου σε φιλικό ματς στη Ζυρίχη, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ να φέρνει… τούμπα το ματς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Αίγυπτος προηγήθηκε στο 56ο λεπτό με τρομερό πλασέ του Σαλάχ από το ημικύκλιο, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπέτο. Δέκα λεπτά μετά, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ πέρασε στο ματς τον Αμρ Ουάρντα του Ατρόμητου, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα.

Η Πορτογαλία πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 90+2’. Ο Κουαρέσμα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ρονάλντο ξέφυγε από τους αντίπαλους αμυντικούς και με σκαστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Πορτογάλος δεν έμεινε εκεί, αφού στο 90+4’ πήρε νέα κεφαλιά μετά από φάουλ του Κουαρέσμα και ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή για τους Ίβηρες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.