Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική 3αρα της Βραζιλίας στην Ρωσία (video)

Φιλική 3αρα της Βραζιλίας στην Ρωσία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2018 20:54
Με τρία γκολ σε 13 λεπτά, η Βραζιλία κέρδισε με 3-0 την Ρωσία σε φιλικό παιχνίδι στο «Λουζνίκι». Μιράντα (53’), Κουτίνιο (62’) και Παουλίνιο (66’) οι σκόρερ.

Παρά την απουσία του τραυματία Νεϊμάρ, η Βραζιλία πήρε φιλική νίκη με 3-0 επί της Ρωσίας, η οποία μετρούσε πολλές απουσίες και κατάφερε να είναι ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο.

Η «Σελεσάο» είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο με εξαίρεση το χαμένο τετ-α-τετ του Ζεσούς στο 5ο λεπτό, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ακινφέεφ. Αντίθετα, η Ρωσία είχε δύο σημαντικές στιγμές στην κόντρα για να προηγηθεί. Στο 32’ ο Άλισον είπε «όχι» σε σουτ του Σαμέντοφ, ενώ στο 37’ ο Μιραντσούκ κατάφερε να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση, με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) ο Ακινφέφ απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Παουλίνιο από το ύψος του πέναλτι, όμως στο 53’ ο Μιράντα άνοιξε το σκορ από κοντά, εκμεταλλευόμενος την απόκρουση του Ρώσου γκολκίπερ σε κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα. Στο 60’ ο Παουλίνιο δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία, όμως στο επόμενο λεπτό κέρδισε πέναλτι και έδωσε την ευκαιρία στον Κουτίνιο να «γράψει» το 0-2 από την άσπρη βούλα.

Το 0-3 έγινε στο 66’ όταν από σέντρα του Γουίλιαν, ο Παουλίνιο βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή και με εύστοχη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Ρωσία πίεσε στη συνέχεια για το γκολ της τιμής, όμως το 0-3 έμεινε ως το φινάλε.

Ρωσία (Στανισλάβ Τσερτσέσοβ): Ακινφέεβ, Κομπάροβ (76’ Ζιρκόβ), Κουντρισόβ, Κουτσεπόβ, Γκρανάτ, Σαμέντοβ, Γκλουσακόβ (64’ Αν. Μιραντσούκ), Ζόμπνιν (85’ Ερόχιν), Γκολοβίν, Αλ. Μιραντσούκ (53’ Τζαγκόεβ), Σμόλοβ (71’ Ζαμπολότνι)

Βραζιλία (Τιτέ): Άλισον, Ντάνι Άλβες (83’ Φάγκνερ), Μιράντα (86’ Ζερομέλ), Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Παουλίνιο (71’ Ρενάτο Αουγκούστο), Κουτίνιο (79’ Φρεντ), Ντάγκλας Κόστα, Γουίλιαν (79’ Τάισον), Γκάμπριελ Ζέσους (65’ Φιρμίνο)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.