Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διατήρησαν τα αήττητα σερί τους Γερμανία και Ισπανία (video)

Διατήρησαν τα αήττητα σερί τους Γερμανία και Ισπανία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2018 23:53
Γερμανία και Ισπανία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Ντίσελντορφ και αμφότερες διατήρησαν τα αήττητα ρεκόρ τους. Ροντρίγκο (6’) και Μίλερ (35’) οι σκόρερ.

Δεν είχε νικητή η φιλική αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ισπανία στο Ντίσελντορφ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και διεύρυναν το αήττητο σερί τους. Συγκεκριμένα, η «νασιοναλμανσάφτ» έφτασε τους 22 αγώνες δίχως ήττα και θέλει άλλον έναν για ισοφαρίσει το ρεκόρ της από το 1978 μέχρι το 1980. Στον αντίποδα, οι «φούριας ρόχας» έφτασαν τους 17 αγώνες χωρίς ήττα, όλους με τον Λοπετέγκι στον πάγκο τους.

Ο Ροντρίγκο πήρε θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης της Ισπανίας και στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ από κοντά, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική κάθετη πάσα του Ινιέστα. Η Γερμανία πίεσε για την ισοφάριση, είχε καλή στιγμή στο 10’ με βολίδα του Έκτορ και στο 34’ έφερε το σκορ στα ίσια με τρομερό σουτ του Μίλερ έξω από την περιοχή.

Τα «πάντσερ» «άγγιξαν» την ανατροπή στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) όμως ο Ντε Χέα αντέδρασε σωστά στο μακρινό σουτ του Ντράξλερ. Ο Ισπανός γκολκίπερ είπε «όχι» και σε σουτ του Γκουντογκάν στο 64’, ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε προηγηθεί μεγάλη επέμβαση του Τερ Στέγκεν σε πλασέ του Ίσκο από την μικρή περιοχή. Στο 65’ η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Χούμελς από τη μικρή περιοχή κατέληξε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού, ενώ στο 76’ ο Μπόατενγκ έκοψε σωτήρια το σουτ του Ντιέγκο Κόστα, κρατώντας το 1-1 ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.