Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Αν δεν πληρώσει, στον ορίζοντα υποβιβασμός!

Παναθηναϊκός: Αν δεν πληρώσει, στον ορίζοντα υποβιβασμός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2018 19:15
Ο Παναθηναϊκός απειλείται με τετραπλή αφαίρεση βαθμών εξαιτίας των προσφυγών Βέμερ, Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ που εκδικάστηκαν την Τετάρτη (14/3) και κινδυνεύει με υποβιβασμό!

Οι προσφυγές των Βέμερ, Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ εκδικάστηκαν και πλέον ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με άμεσο υποβιβασμό. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να πάρουν και πάλι αναβολή επικαλούμενοι τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη φορά, ωστόσο οι υποθέσεις εκδικάστηκαν κανονικά και σε όλες το «τριφύλλι» αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών! Ο κίνδυνος είναι τετραπλός και να υπενθυμίσουμε πως στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών προβλέπεται υποβιβασμός!

Οι αποφάσεις του δικαστηρίου αναμένονται σε μία εβδομάδα από σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα έχει τον χρόνο να βρει εξωδικαστικές λύσεις και να γλιτώσει την τιμωρία.

Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μην πάρει άδεια»!

Κατά την διάρκεια των εκδικάσεων των προσφυγών στην ΕΠΟ, ο Κωνσταντίνου έκανε την ομολογία-σοκ που δείχνει ότι το μέλλον του Παναθηναϊκού κρέμεται από μια κλωστή:

«Η διακοπή δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Σίγουρα για να έρχεται η ΦΙΦΑ στη χώρα μας είναι σοβαρά τα πράγματα. Οι απώλειες εσόδων είναι σοβαρές. Δεν ζητάμε κούρεμα. Έχουμε δώσει αρκετά λεφτά, έχουμε δώσει και στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μην πάρει άδεια από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών την συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

Η δικηγόρος των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν κ. Σουλούκου, αναλύοντας τα ποσά που έχουν λάβουν ως τώρα οι πελάτες της, επισήμανε πως:

-Στον Λέτο το χρέος ήταν 151.075 ευρώ και τώρα είναι 50.075 ευρώ

-Στον Τοτσέ ήταν 43.000 ευρώ, ποσό το οποίο πληρώθηκε, ενώ απ’ τη νέα καταγγελία των 21.000 ευρώ έχει πληρωθεί μόνο ένα μικρό μέρος.

-Στον Εσιέν πληρώθηκε η οφειλή των δύο πρώην δόσεων (73.000) ευρώ και ένα μικρό μέρος της τρίτης (36.000).

"Ο Λέτο έχει διακανονίσει πέντε φορές οφειλόμενα από το 2013. Υπήρξε μεν καταβολή ωστόσο έχει εξαντλήσει περιθώρια υπομονής γιατί υπάρχουν και επιπλέον 178.000 ευρώ από το 2015 (σ.σ. η δεύτερη προσφυγή απ’ το τελευταίο συμβόλαιό του, που έχει επιδικαστεί κι αναμένεται να καθαρογραφεί).

"Ο Εσιέν έχει διακανονίσει δύο φορές οφειλόμενα.Δεν τηρήθηκε τίποτα. Έχει χάσει έναν χρόνο και θεωρούμε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή μας...."

"Για τον Τοτσέ υπάρχουν οφειλόμενα από συμβόλαιο του 2011 και έχουμε 2018. Για ποια καλή προαίρεση να μιλήσουμε; Τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο δεν έχουν σχέση με τις υποθέσεις αυτές. Έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ και δεν γνωρίζω για την ΑΕΚ. Θα έχουν δύο εβδομάδες να πληρώσουν τα οφειλόμενα. Αν δεν πάρουν άδεια θα ματαιωθούν για πάντα οι απαιτήσεις μας. Δεν θέλω ούτε να ψελλίσω τι σημαίνει αυτό για την ομάδα, σέβομαι την ιστορία της αλλά αν δοθεί και άλλη αναβολή θα ματαιωθούν για πάντα οι απαιτήσεις μας".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.