Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2018 22:53
Η Τσέλσι έκανε τα εύκολα… δύσκολα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα πριν τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα στο «Κάμπ Νου».

Έστω και με άγχος, η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες μετά από περίπου ένα μήνα, επικρατώντας με 2-1 της συμπολίτισσας Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. Οι «μπλε» σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες όμως δεν «κλείδωσαν» το ματς και λίγο έλειψε να το πληρώσουν. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 90’ και στις καθυστερήσεις πίεσαν για να «κλέψουν» το βαθμό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Αντόνιο Κόντε επέλεξε τον Ολιβιέ Ζιρού για την κορυφή της επίθεσης και στο 9’ ο Γάλλος σπατάλησε την πρώτη μεγάλη στιγμή των «μπλε», αστοχώντας με σουτ στην κίνηση από την μικρή περιοχή. Το γόρδιο δεσμό έλυσε ο Γουίλιαν (25’), ανοίγοντας το σκορ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Το 2-0 ήρθε στο 32’ όταν μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Ζαπακόστα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κέλι, βρήκε στο πρόσωπο του Χενεσί και ξανά στον Άγγλο αμυντικό, προτού καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 37’ ο Αλόνσο δεν κατάφερε να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 45’ ο Αζάρ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ζιρού, όμως ο Τόμκινς απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Η Τσέλσι δεν κατάφερε να πετύχει ένα τρίτο γκολ και στο ξεκίνημα της επανάληψης η Κρίσταλ Πάλας «άγγιξε» το 2-1, όταν ο Σόρλοθ (46’) σημάδεψε το δοκάρι έπειτα από λάθος του Κρίστενσεν.

Από την πλευρά της, ηΤσέλσι συνέχισε να σπαταλά ευκαιρίες για ένα 3ο γκολ. Στο 52’ ο Τόμκινς έκοψε σωτήρια το πλασέ του Γουίλιαν έξω από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 53’ ο Χένεσι απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Αζάρ. Στο 60’ ο γκολκίπερ της Κρίσταλ Πάλας έδιωξε το απευθείας φάουλ του Γουίλιαν, ενώ στο 67’ ο Ζιρού σημάδεψε το δοκάρι παρότι βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι.

Μετά το 70’ οι «μπλε» κατέβασαν ρυθμό και λίγο έλειψε να το πληρώσουν. Στο 85’ ο Τέιλορ ακύρωσε –μάλλον λανθασμένα- γκολ του Σόρλοθ για επικίνδυνο παιχνίδι του Ρίντγολντ στον Κέιχιλ (σ.σ. σφύριξε φάουλ πριν σουτάρει ο παίκτης της Πάλας), όμως στο 90’ η άμυνα της Τσέλσι πιάστηκε στον ύπνο και ο αφύλαχτος Φαν Άνχολτ βρήκε δίχτυα απέναντι στην πρώην ομάδα του. Τα λεπτά των καθυστερήσεων πέρασαν… βασανιστικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν τη νίκη και μείωσαν προσωρινά στο -2 τη διαφορά από την 4η Τότεναμ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.