Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έσωσε το βαθμό στο 87’ ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Έσωσε το βαθμό στο 87’ ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2018 21:33
Με γκολάρα του Λουντ στο 87’ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και έμεινε ζωντανός στη μάχη για την πεντάδα. Προηγήθηκαν με Μανιά (69’) οι Αρκάδες, που είχαν σημαντική στιγμή στο 90’ για το 1-2.

Μια εβδομάδα μετά τον παλικαρίσιο βαθμό στο «Καραϊσκάκη», ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον πολύ καλό Αστέρα, ωστόσο το σουτ-οβίδα του Λουντ στο 87’ χάρισε στους «πράσινους» την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στη Λεωφόρο. Το «τριφύλλι» έμεινε αήττητο σε επίσημους αγώνες κόντρα στους Αρκάδες (8-6-0) και παρέμεινε ζωντανό στη μάχη για την πεντάδα. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον Πανιώνιο στην 5η θέση.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 12ο λεπτό θα μπορούσε να προηγηθεί εάν ο Σκουλάς έδινε πέναλτι σε χέρι του Μουνάφο εντός περιοχής. Ο διαιτητής του Συνδέσμου Θεσσαλίας έκρινε ότι ήταν ακούσιο και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Γενικότερα ο Σκουλάς εκνεύρισε την εξέδρα με τα σφυρίγματα του, αφού άφησε ατιμώρητο τον Πασαλίδη σε επικίνδυνη απώθηση στον Μουνιέ, ενώ σφύριξε το φινάλε του πρώτου μέρους παρότι ο Ινσούα ήταν έτοιμος να σουτάρει έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις στο πρώτο μέρος και η μοναδική καλή τους στιγμή ήρθε στο 23’, όταν ο Δώνης αστόχησε με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από γέμισμα του Λουντ. Στον αντίποδα, ο Αστέρας πατούσε καλύτερα στο πρώτο μέρος, έχοντας τρεις σημαντικές στιγμές για να προηγηθεί. Στο 3’ ο Μανιάς δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ από τη μικρή περιοχή έπειτα από σέντρα του Τσιλιανίδη, ενώ στο 26’ ο Πασαλίδης δεν εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Διούση σε φάουλ του Τσιλιανίδη, αστοχώντας με κεφαλιά σε κενή εστία. Δέκα λεπτά μετά, ο Τόνσο έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τη μπάλα να αγγίζει το δεξί δοκάρι.Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου αλλά ο Χατζηγιοβάνης δεν έκανε σωστή τελική επιλογή τόσο στο 48’ που δεν βγήκε γεμάτη μπάλα μέσα στην περιοχή, όσο και στο 53’ όταν αστόχησε με κεφαλιά παρότι βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή. Ο Αστέρας απάντησε στις ευκαιρίες με σουτ του Τόνσο (55’) έξω από τη μικρή περιοχή, όμως ο Γιόχανσον με σωτήριο τάκλιν κράτησε το μηδέν.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του «τριφυλλιού» ήρθε στο 64’ όταν από γύρισμα του Λουντ, ο Δώνης έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Αθανασιάδης κράτησε το μηδέν. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να προηγηθούν και το πλήρωσαν στο 69’. Ο Γιαννούλης έκανε ανενόχλητος τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αυλωνίτης έχασε τον Μανιά και ο φορ του Αστέρα με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι έβαλε μπροστά τους Αρκάδες.

Ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς τον Μολίνς και ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» την ισοφάριση στο 77’, με τον Μουνιέ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με ανάποδο ψαλίδι. Τη λύση για τους «πράσινους» έδωσε ο Λουντ στο 87’ ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1 με τρομερό βολέ εντός περιοχής. Ο Αστέρας θα μπορούσε να απαντήσει στο 90’, όμως ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τόνσο έξω από την περιοχή. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον Πανιώνιο στην 5η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.