Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Ουάρντα «πλήγωσε» τον Πανιώνιο στο 90+3’

Σούπερ Λιγκ: Ο Ουάρντα «πλήγωσε» τον Πανιώνιο στο 90+3’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2018 20:19
Με καταπληκτικό γκολ του Ουάρντα στο 90+3’ ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 2-2 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και απέφυγε τη δεύτερη ήττα μακριά από το Περιστέρι. Προηγήθηκαν με δύο γκολ του Σπιριντόνοβιτς (48’, 59’) οι «κυανέρυθροι», που έχασαν έδαφος στη μάχη για την Ευρώπη.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 2-2 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και παρέμεινε στο κυνήγι της 3ης θέσης.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και θα μπορούσε να προηγηθεί στο 4ο λεπτό, όμως το σουτ του Βλάχου μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Ο Ατρόμητος απάντησε στο 6’ με κεφαλιά του Ντάουντα, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε φλύαρη υπεροχή, αδυνατώντας να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Ατρομήτου. Μάλιστα, οι Περιστεριώτες είχαν την επόμενη μεγάλη στιγμή όταν στο 33’ ο Γιαννούλης βρέθηκε ανενόχλητος μέσα από την περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η φάση αυτή «ξύπνησε» τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν καλές στιγμές με Σαββίδη (39') και Σπιριντόνοβιτς (40') για να πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Με το καλησπέρα στην επανάληψη ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ. Στο 48’ ο Σαββίδης έβγαλε ωραία κάθετη για τον Σπιριντόβιτς, ο οποίος οριακά από θέση οφσάιντ νίκησε τον Γιαννιώτη και έκανε το 1-0. Από εκείνο το σημείο το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, με τη μια φάση να διαδέχονταν την άλλη…

Στο 50’ ο Μασούρας αστόχησε από πλεονεκτική θέση για το 2-0, ενώ στο 52’ ο Κότνικ απέκρουσε το πλασέ του Γιαννούλη μέσα από την περιοχή. Στο 55’ το πλασέ του Ντάουντα από τη μικρή περιοχή έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κότνικ, ενώ στο 57’ ο Γιαννιώτης έδιωξε με το ένα χέρι το διαγώνιο σουτ του Μασούρα. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά, ο Βλάχος πέρασε τον Γιαννούλη και έκανε και τη σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Σπιριντόνοβιτς με απευθείας βολέ «έγραψε» το 2-0.

Οι αλλαγές του Κάναντι (Ντιγκινί και Κωτσόπουλος) βοήθησαν τον Ατρόμητο, ο οποίος επέστρεψε στο ματς στο 66’. Μετά από κόρνερ του Γιαννούλη ο νεοεισελθόντας Κωτσόπουλος πήρε αφύλαχτος την κεφαλιά και νίκησε τον Κότνικ για το 2-1. Ο Πανιώνιος δεν πτοήθηκε και θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα (67’), όμως ο Νίλσεν από κοντά έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-1.

Ο Ατρόμητος ανέβασε την πίεση του στο τελευταίο 20λεπτο, απείλησε με Ντιγκινί (73’) και Ρισβάνη (78’) και τελικά βρήκε το γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. «Χρυσός» σκόρερ ο Ουάρντα, ο οποίος με υπέροχη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Κότνικ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.