Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μεγάλη ανατροπή για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Μεγάλη ανατροπή για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2018 00:07
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Κρίσταλ Πάλας, όμως με μεγάλη ανατροπή και γκολάρα του Μάτιτς στο 90+1’, πήρε τη νίκη (3-2) στο «Σέλχαστ Παρκ» και ξέφυγε με +9 από την 5η θέση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, πήρε τη νίκη με 3-2 στο «Σέλχαστ Παρκ» και ανέβηκε ξανά στην 2η θέση κάνοντας σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν αποκαρδιωτική στο πρώτο μέρος, αφού με εξαίρεση μια κοντινή κεφαλιά του Σάντσες στο 6ο λεπτό, δεν κατάφερε να απειλήσει την Κρίσταλ Πάλας. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 11’, έστω και με τυχερό τρόπο, αφού η μπάλα στο σουτ του Τάουνσεντ κόντραρε στον Λίντελοφ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’), οι παίκτες της Πάλας εκτέλεσαν γρήγορα φάουλ και έπιασαν στον ύπνο την άμυνα της Γιουνάιτεντ πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ με σουτ του Φαν Άνχολτ μέσα από την περιοχή. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, αφού στο 55’ o Βαλέντσια έκανε το γέμισμα και ο αφύλαχτος Σμόλινγκ μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά.

Η Γιουνάιτεντ ανέβασε την απόδοση της και στο 73’ ο Μπεντέκε απομάκρυνε στη γραμμή το σουτ του Μάτιτς. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Σάντσες σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο ο Λουκάκου πήρε το ριμπάουντ και με σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 2-2. Η Κρίσταλ Πάλας θα μπορούσε να πάρει άμεσα το προβάδισμα με κεφαλιά του Μπεντέκε (77’) όμως ο Ντε Χέα απομάκρυνε με το ένα χέρι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 90+1’ ο Μάτιτς ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή με σουτ-κεραυνό έξω από την περιοχή. Το 3-2 έμεινε ως το φινάλε και η Γιουνάιτεντ πέστρεψε από δυο γκολ διαφορά για πρώτη φορά από τον Δεκέμβρη του 2013 (Χαλ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.