Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: «Στημένη η διαδικασία, καταθέτουμε άμεσα έφεση»!

ΠΑΟΚ: «Στημένη η διαδικασία, καταθέτουμε άμεσα έφεση»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2018 17:24
Για στημένη διαδικασία κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος καταθέτει άμεσα ένσταση για να «ρίξει» την ποινή. Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακής 25/2 και στην πρώτη τους αντίδραση την χαρακτηρίζουν «αναμενόμενη με βάση τη στημένη διαδικασία την Παρασκευή…»!

Αυτό που μεταφέρεται από τους στενούς του συνεργάτες είναι ένας έντονος εκνευρισμός του Ιβάν Σαββίδη: «Θεωρεί πως άλλη μια φορά αποδείχθηκε πως είμαστε μόνοι μας και θα ακούσει πολύ προσεκτικά την άποψη των φιλάθλων για τον τρόπο αντίδρασης που πρέπει να έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ», έλεγαν μεσημέρι της Δευτέρας (5/3) τα στελέχη της ομάδας, που επικοινώνησαν μαζί του.

Παράλληλα στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως: «Η απόφαση ήταν αναμενόμενη με βάση τη στημένη διαδικασία της Παρασκευής. Είναι απαράδεκτη και αστοιχείωτη. Καταθέτουμε άμεσα έφεση και σκοπός δεν είναι μόνο η δικαίωση αλλά και η τιμωρία όσων συμμετείχαν στο θέατρο της Παρασκευής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.