Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έφυγε» ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

«Έφυγε» ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2018 21:19
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκης Κουτσοκούμνης «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας (5/3), χάνοντας την μάχη με την επάρατη νόσο.

Μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκης Κουτσοκούμνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Ο Κύπριος παράγοντας, που επί σειρά μηνών ήταν ο επιτετραμμένος της FIFA για το ελληνικό πρόβλημα που αφορούσε την ΕΠΟ, άφησε την τελευταία πνοή του λίγο πριν από τις 19:00. Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2017 είχε χάσει την κόρη του Έλμα σε ηλικία 33 ετών από την ίδια ασθένεια.

Ο εκλιπών υπηρέτησε την ΚΟΠ από τη θέση του Προέδρου για 17 χρόνια, ενώ κατείχε τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου στην επιτροπή Hat Trick η οποία δημιουργήθηκε το 2003 από την UEFA με στόχο την οικονομική ενίσχυση και την στήριξη των Ομοσπονδιών μελών της για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Μέχρι τον Νοέμβριο έδινε κανονικά το «παρών» στις συνεδριάσεις του ΔΣ παρότι γνώριζε το πρόβλημα της υγείας του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα κυπριακά Μέσα, συνέχιζε να ασχολείται με τα καθημερινά θέματα της ΚΟΠ παρότι βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:


«Βαθιά θλίψη στην οικογένεια του Κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και στην κοινωνία μας ευρύτερα για το θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου απεβίωσε σήμερα αργά το απόγευμα σε ηλικία 61 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Τους τελευταίους μήνες ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έδωσε τη μεγάλη μάχη με θάρρος και αξιοπρέπεια και παρά τη δοκιμασία που περνούσε, ήταν πάντοτε ενημερωμένος και είχε καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου, ασκώντας μέχρι την τελευταία στιγμή τα καθήκοντα του ως Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής και το προσωπικό της Ομοσπονδίας, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Λεπτομέρειες για την κηδεία του Προέδρου της ΚΟΠ θα ανακοινωθούν αργότερα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.