Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Αστέρας «ξέρανε» τον ΠΑΟΚ στο 90+8’!

Σούπερ Λιγκ: Ο Αστέρας «ξέρανε» τον ΠΑΟΚ στο 90+8’!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2018 17:04
Απίστευτο φινάλε στην Τρίπολη, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει με πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 90+7' και τον Αστέρα να παίρνει την νίκη (3-2) με γκολ του Ιγκλέσιας στο 90+8'!

Ο Αστέρας έβαλε τέλος στο ιστορικό σερί 16 νικών του ΠΑΟΚ, παίρνοντας τη νίκη με 3-2 στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν δύο φορές με Κυριακόπουλο (18’) και Τόνσο (53’), ο «Δικέφαλος» απάντησε ισάριθμες φορές με Κάμπος (37’) και εύστοχο πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο, δευτερόλεπτα μετά το 2-2, ο Αστέρας βγήκε στην επίθεση και πήρε τη νίκη με γκολ του Ιγκλέσιας.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στα μέτρα του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να αναπτυχθεί ορθολογικά. Οι Αρκάδες απείλησαν πρώτοι με απευθείας φάουλ του Τσιλιανίδη στο 2΄ που έδιωξε με υπερένταση ο Πασχαλάκης και στο 18’ πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Τσιλιανίδης έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Τόνσο την άφησε να περάσει, έχοντας τραβήξει πάνω του παίκτες και η μπάλα έφτασε στον Κυριακόπουλο, ο οποίος εντελώς ολομόναχος νίκησε τον γκολκίπερ του Δικεφάλου για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ είχε περιοριστεί σε φλύαρη κατοχή και στο 32’ ο Αστέρας είχε μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ. Ο Μανιάς «άδειασε» τον Κρέσπο και βγήκε απέναντι στον Πασχαλάκη, ωστόσο δεν βρήκε στόχο. Ο φορ του Αστέρα είχε την επιλογή του Τσιλιανίδη, ο οποίος θα πλάσαρε σε κενή εστία, ωστόσο προτίμησε να εκτελέσει από πλάγια θέση. Ο «Δικέφαλος» γλίτωσε το 2-0 και στο 37’ έφερε το σκορ στα ίσια. Ο Μακ πάτησε περιοχή και γύρισε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Τζάλμα Κάμπος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις και στο 53’ ο Αστέρας πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Κυριακόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Τόνσο με προβολή νίκησε εξ επαφής τον Πασχαλάκη για το 2-1!

Με το δείκτη του σκορ στο 2-1, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Μπίσεσβαρ και απέσυρε τον Μακ, ενώ στη συνέχεια τα έπαιξε όλα για όλα με την είσοδο του Αζεβέδο (αντι του Σάχοφ) και το ανέβασμα του Βιερϊνία σε ρόλο εξτρέμ. Παρά τις όποιες αλλαγές των φιλοξενούμενων, ο Αστέρας «άγγιξε» το 3-1 στο 75’, όταν ο Ντουντού από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε το σουτ, αναγκάζοντας τον Πασχαλάκη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Ακολούθησαν δύο μεγάλες επεμβάσεις του Αθανασιάδη σε καρφωτές κεφαλιές των Πρίγιοβιτς (76’) και Βαρέλα (77’), ενώ στο 78’ ο τελευταίος βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ καθώς ο εκτεθειμένος Μαουρίσιο κινήθηκε στην πορεία της μπάλας προσπαθώντας να σκοράρει με το κεφάλι.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης και στο 88’ είχε νέα καλή στιγμή με κεφαλιά του Κρέσπο που πέρασε άουτ. Ο Σιδηρόπουλος κράτησε 7 λεπτά καθυστερήσεις, προκαλώντας αντιδράσεις από την πλευρά των γηπεδούχων και στο 90+6’ έδωσε πέναλτι στην ανατροπή του Πρίγιοβιτς από τον Ιγκλέσιας. Ο Σέρβος εκτέλεσε εύστοχα, ισοφαρίζοντας σε 2-2, ωστόσο αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ. Δευτερόλεπτα μετά, ο Κώτσιρας έφυγε προς την αντίπαλη περιοχή, πάσαρε στον Ιγκλέσιας και ο Αργεντινός με το αριστερό (η μπάλα κόντραρε και στον Βαρέλα) νίκησε τον Πασχαλάκη για το τελικό 3-2!

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Μπέρτος (46' Κώτσιρας), Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Κυριακόπουλος (67' Ντουντού), Τόνσο, Μανιάς (84' Καλτσάς).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάχοβ (69' Αζεβέδο), Μαουρίσιο, Κάμπος (83' Κουλούρης), Πέλκας, Μακ (57' Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.