Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκούραστα η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκούραστα η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2018 23:49
Με σκόρερ τους Σαλάχ (40’) και Μανέ (55’), η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 την Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ» και πέρασε προσωρινά στην 2η θέση, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με την Πόρτο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 της Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ» και πέρασε προσωρινά στην 2η θέση με +1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στο «Όλντ Τράφορντ».

Η Νιούκαστλ κλείστηκε καλά, ωστόσο στο 40’ ο Τσάμπερλέϊν έδωσε στον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος με εύστοχο πλασέ «έγραψε» το 1-0 φτάνοντας τα 32 γκολ στη φετινή σεζόν! Οι «καρακάξες» θα μπορούσαν να απαντήσουν στο φινάλε του πρώτου μέρους, όμως ο Κάριους έκανε μεγάλη επέμβαση με το ένα χέρι σε σουτ του Ντιάμ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι σε σουτ του Σαλάχ όμως στο 55’ ο Φιρμίνο πέρασε κάθετα στον Μανέ, ο οποίος με υποδειγματικό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Το τέρμα του Σενεγαλέζου επιθετικού ήταν το υπ' αριθμόν 200 στην Πρέμιερ Λιγκ για τους «κόκκινους» από την ημέρα που ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε τον σύλλογο. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δεν κατάφερε να αντιδράσει και έτσι βρέθηκε στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.