Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο ρελαντί η Ρεάλ πριν τον «τελικό» με Παρί

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο ρελαντί η Ρεάλ πριν τον «τελικό» με Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2018 01:07
Με τον Μπέιλ να ανοίγει το σκορ και τον Ρονάλντο να ακολουθεί με δύο γκολ, η Ρεάλ κέρδισε με 3-1 την Χετάφε στο «Μπερναμπέου» και ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι. Μείωσαν με πέναλτι-εφεύρεση οι φιλοξενούμενοι, που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 48’ και φώναξαν για οφσάιντ στα δύο γκολ του Πορτογάλου.

Λίγες μέρες μετά την ήττα στην Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ, η Ρεάλ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-1 της Χετάφε στη Μαδρίτη. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, έχοντας το μυαλό στην Παρί Σεν Ζερμέν, έπαιξε όσο χρειαζόταν για την νίκη, ενώ στα συν είναι η επιστροφή του Μαρσέλο, ο οποίος μοίρασε την ασίστ στο 3ο τέρμα.

Η «βασίλισσα» είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα και στην πρώτη της ευκαιρία πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 24’, ο Καρβαχάλ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ίσκο επιχείρησε να πιάσει την κεφαλιά όμως η μπάλα στρώθηκε στον Μπέιλ, ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 1-0.

Τη σκυτάλη πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους «έγραψε» το 2-0 και έφτασε τα 300 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μετά από πάσα του Μπενζεμά, ο Πορτογάλος έκανε δύο προσποιήσεις στην περιοχή και με δυνατό σουτ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν οφσάιντ του «CR7» στην πάσα του Γάλλου και ίσως έχουν δίκιο, με την φάση πάντως να είναι αρκετά οριακή.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Ρεμί αποβλήθηκε για ανόητο χτύπημα στον Νάτσο, όμως στο 66’ η Χετάφε μείωσε σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πορτίγιο. Ένα πέναλτι που βέβαια δεν έπρεπε να δοθεί αφού το ριπλέι έδειξε ότι ο Νάτσο έκανε τάκλιν στη μπάλα.

Ένα λεπτό μετά το 2-1 η Ρεάλ βρήκε δίχτυα με τον Ρονάλντο, όμως το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Πορτογάλου. Στο 69’ ο σούπερ σταρ της Ρεάλ δεν κατάφερε να σκοράρει με σουτ στην κίνηση από τη μικρή περιοχή, όμως στο 78’ πήρε το… αίμα του πίσω, «γράφοντας» το 3-1 με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μαρσέλο. Όπως φάνηκε από το ριπλέι ο Ρονάλντο ήταν ελάχιστα πιο μπροστά σε μια πολύ οριακή και αρκετά δύσκολη φάση για τον επόπτη.

Στις καθυστερήσεις ο Μπέιλ σημάδεψε το δοκάρι έπειτα από καταπληκτική ενέργεια του Μαρσέλο και το 3-1 έμεινε ως το φινάλε. Η Ρεάλ έφτασε τους 54 βαθμούς και μείωσε προσωρινά στο -12 τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο το μυαλό των Μαδριλένων βρίσκεται στη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.