Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Θρίαμβος για Ρόμα στη Νάπολη

Σέριε Α: Θρίαμβος για Ρόμα στη Νάπολη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2018 23:53
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ρόμα κέρδισε με 4-2 την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και έδωσε την ευκαιρία στην Γιουβέντους να περάσει μόνη στην κορυφή! Ουντέρ (7’), Τζέκο (26’, 73’) και Περότι (79’) τα γκολ για τους «τζιαλορόσι», προηγήθηκαν με Ινσίνιε (6’) οι «παρτενοπέι», που μείωσαν στο 90+2’ με τον Μέρτενς για το τελικό σκορ.

Η Ρόμα ήταν νικήτρια στο «ντέρμπι του ήλιου» με αντίπαλο την Νάπολη. Αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, οι «τζιαλορόσι» πήραν μεγάλη νίκη με 4-2 στο «Σαν Πάολο» και πέρασαν την 3η θέση της βαθμολογίας. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους «παρτενοπέι» μετά το ιστορικό σερί 10 νικών και πλέον κινδυνεύουν να υποχωρήσουν από την κορυφή, αφού βρίσκονται στο +1 αλλά με παιχνίδι περισσότερο από την Γιουβέντους.

Το παιχνίδι άναψε από πολύ νωρίς, αφού στο 2’ ο Περότι αστόχησε με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τζέκο και στο επόμενο λεπτό ο Άλισον βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Ινσίνιε. Ωστόσο στο 6’, ο Ρουί έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Ινσίνιε με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0, παίρνοντας το… αίμα του πίσω για την προηγούμενη χαμένη ευκαιρία.

Η Ρόμα δεν πτοήθηκε και απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό (7’) με τον Ουντέρ. Ο νεαρός Τούρκος έκανε το πλασέ από τα δεξιά, με τη μπάλα να κοντράρει στον Ρουί, να παίρνει ύψος και να καταλήγει στα δίχτυα του Ρέινα για το 1-1.

Η Νάπολι πίεσε για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα όμως στο 17’ Άλισον και Μανωλάς σταμάτησαν τα σουτ των Αλάν και Ινσίνιε αντίστοιχα. Ο τελευταίος είχε νέα καλή στιγμή με πλασέ (24’) που πέρασε λίγο άουτ και στο 26’ η Ρόμα έφερε… τούμπα το ματς. Ο Φλορέντσι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τζέκο νίκησε στον αέρα τον Αλμπιόλ και «έγραψε το 1-2.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φέρουν το σκορ στα ίσια πριν το ημίχρονο, όμως ο Άλισον αντέδρασε σωστά τόσο στο διαγώνιο σουτ του Μέρτενς (31’) όσο και στο σουτ του Ινσίνιε (41’). Η πίεση της Νάπολι συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, όμως δεν έφερε αποτέλεσμα. Στο 58’ ο Άλισον είπε νέο «όχι» σε σουτ του Ινσίνιε ενώ στο 59’ το απευθείας φάουλ του Καγιεχόν σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 65’ ο Ινσίνιε έχασε ακόμα μια καλή στιγμή στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Σάρι έριξε στο ματς τον ανέτοιμο Χάμσικ (ήταν άρρωστος).

Η Ρόμα κράτησε το υπέρ της σκορ και στο 73’ «κλείδωσε» το ματς με φανταστικό αριστερό σουτ του Τζέκο έξω από την περιοχή. Δύο λεπτά μετά στο ματς πέρασε και ο Μίλικ, ο οποίος επέστρεψε μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Στο 76’ ο Άλισον πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε προσπάθειες του Ινσίνιε και στο 79’ η Ρόμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Μετά από σέντρα του Κολάροφ, ο Ρουί δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Περότι με κοντινό πλασέ έκανε το 1-4! Στο 84’ ο Φλορέντσι έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Μέρτενς, ο οποίος στο 90+2’ μείωσε για το τελικό 2-4 με σουτ εκτός περιοχής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.