Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ο Ντιμπάλα λύτρωσε την Γιουβέντους στο 90+3’

Σέριε Α: Ο Ντιμπάλα λύτρωσε την Γιουβέντους στο 90+3’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2018 23:34
Με γκολ του Ντιμπάλα στο 90+3’ η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την Νάπολι. Κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός τετράδας οι «λατσιάλι».

Λίγες μέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με την Τότεναμ στο «Γούμπλεϊ» η Γιουβέντους πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λάτσιο και πήρε σπουδαία νίκη στη μάχη για τον τίτλο. Ο Ντιμπάλα, στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός μετά τον τραυματισμό του, λύτρωσε τους «μπιανκονέρι» στην τελευταία φάση του αγώνα και έφερε την ομάδα του στο -1 από την κορυφή. Την ίδια ώρα, οι «λατσιάλι» κινδυνεύουν να πέσουν εκτός τετράδας εφόσον Ρόμα και Ίντερ κερδίσουν τα δικά τους παιχνίδια.

Η Γιουβέντους δεν βρίσκονταν σε καλή μέρα και με εξαίρεση μια κοντινή κεφαλιά του Μάντζουκιτς (9’) δεν κατάφερε να απειλήσει την Λάτσιο στο πρώτο μέρος. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι είχαν δύο σημαντικές στιγμές με κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (20’) και σουτ του Ιμόμπιλε (23’), όμως ο Μπουφόν αντέδρασε σωστά, κρατώντας το μηδέν.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, με την Γιουβέντους να μην μπορούσε να φανεί απειλητική. Στον αντίποδα, στην Λάτσιο βγήκε κούραση από το ματς Κυπέλλου με την Μίλαν και το παιχνίδι κυλούσε χωρίς μεγάλες φάσεις. Όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το τελικό σκορ, ωστόσο στο 90+3’ ο Ντιμπάλα ξέφυγε από τους αμυντικούς της Λάτσιο και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 0-1, «παγώνοντας» το «Ολίμπικο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.