Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ετοιμάζει… διαβατήριο ο Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκ: Ετοιμάζει… διαβατήριο ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2018 23:11
Με γκολ του Ντάουντα (17’) ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 την Ξάνθη στο Περιστέρι και ανέβασε τη μεταξύ τους διαφορά στο +14, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την ευρωπαϊκή του παρουσία τη νέα σεζόν.

Μετά από αρνητικό σερί τριών αγώνων ο Ατρόμητος επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα του, επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι με την επικράτηση τους αυτή έφτασαν στους 46 βαθμούς και ουσιαστικά εξασφάλισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Ξάνθη έχασε έδαφος στη μάχη για την πεντάδα καθώς παρέμεινε στους 32 βαθμούς με τον Πανιώνιο όμως να παίζει την Κυριακή.

Το παιχνίδι είχε πολύ χαμηλό ρυθμό στο ξεκίνημα, με τον Ατρόμητο να παίρνει το προβάδισμα στην πρώτη του ευκαιρία. Ο Ούμπιδες έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Ντάουντα με κεφαλιά στο 17' έκανε το 1-0. Μετά το γκολ, η Ξάνθη κέρδισε μέτρα και στο 23’ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1. Ο Γέντρισεκ απέφυγε τον Ρισβάνη και προ του Γιαννιώτη έδωσε στον Μπρίτο ο οποίος από το πέναλτι σε κενή εστία έστειλε την μπάλα έξω.

Ο Ατρόμητος γλίτωσε την ισοφάριση και στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση, κρατώντας το 1-0 ως το ημίχρονο. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους Περιστεριώτες να γυρνούσαν άνετα τη μπάλα χωρίς να αντιμετώπιζαν προβλήματα από την Ξάνθη. Μάλιστα στο 62’ θα μπορούσαν να «κλειδώσουν» το ματς, όμως ο Καρσαλίδης αστόχησε με κεφαλιά από το ένα μέτρο. Στο 68’ η κεφαλιά-ψαράκι του Ουάρντα πέρασε δίπλα από το δοκάρι ενώ στο 86’ ο Μπρούνο δεν μπόρεσε με προβολή από τη μικρή περιοχή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Ξάνθη έμεινε στο ματς και στο 90’ είχε καλή στιγμή για την ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Λουσέρο έκανε το πλασέ από το δεύτερο δοκάρι, αλλά έστειλε την μπάλα πλάγιο άουτ. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Ατρόμητος –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης (46' Μάντσον), Ούμπιδες (90+1' Κυριακίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (72' Μπρούνο)

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Μεχία, Καμαρά (46' Ντε Λούκας), Γέντρισεκ, Σβάρνας, Μπρίτο, Σιλά, Τριάδης (71' Λουσέρο), Φλίσκας, Φασίδης (55' Κίκε)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.