Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλαρε η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλαρε η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2018 00:11
Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λας Πάλμας στη Γκραν Κανάρια και πλέον το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου» αποκτά μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μάχη για την κορυφή. Προηγήθηκαν με Μέσι (21’) οι Καταλανοί, ισοφάρισαν με πέναλτι του Καλέρι (48’) οι γηπεδούχοι, που γλίτωσαν την αποβολή του γκολκίπερ τους στο πρώτο μέρος.

Την 3η της απώλεια στα πέντε τελευταία παιχνίδια γνώρισε η Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Λας Πάλμας στη Γκραν Κανάρια. Οι «μπλαουγκράνα» βρέθηκαν έτσι στο +5 από την Ατλέτικο πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στο «Καμπ Νου» την προσεχή Κυριακή (4/3).

Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να προηγηθεί στο 8ο λεπτό, όταν ο Μέσι έδωσε μισό γκολ στον Σουάρες, αλλά ο Τσιτσισόλα βρήκε νικητής στο τετ α τετ. Στο 11’ το απευθείας φάουλ του Μέσι πέρασε δίπλα από το δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Γκάλβεθ δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

Στο 16’ ο Αγκιρεγκαράι έκανε τσαφ από πλεονεκτική θέση και στο 21’ η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι. Στο 43’ ο Ινιέστα είχε καλή στιγμή με σουτ για το 2-0 και δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ της Λας Πάλμας έπιασε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής αλλά δεν είδε ούτε κίτρινη.

Η Μπαρτσελόνα είχε νέα παράπονα από τη διαιτησία, αυτή τη φορά για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Λας Πάλμας στο 47’. Ύστερα από σέντρα από δεξιά, ο Αγκιρεγκαράι σπρώχτηκε από τον Ρομπέρτο, ωστόσο βρήκε την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι. Ο Λαόθ έδειξε άσπρη βούλα, αλλά αυτό ήταν για χέρι του Λούκας Ντιν στη συνέχεια της φάσης. Αυτό είναι το πρώτο κερδισμένο πέναλτι αντιπάλου της Μπαρτσελόνα έπειτα από δύο χρόνια (14 Φεβρουαρίου 2016, Μπαρτσελόνα-Θέλτα 6-1), διάστημα στο οποίο μεσολάβησαν 78 ματς. Ο Καλέρι ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο, ωστόσο με εξαίρεση ένα βολέ του Σουάρες (62’) δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις. Η είσοδος των Κουτίνιο, Ράκιτιτς και Ντεμπελέ δεν άλλαξε τα πράγματα και το τελικό 1-1 δίνει μεγάλο βαθμολογικό χαρακτήρα στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ατλέτικο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.