Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης σε παίκτες: «Βλέπετε τι πόλεμο δεχόμαστε, δώστε τα όλα για τον τίτλο»!

Μαρινάκης σε παίκτες: «Βλέπετε τι πόλεμο δεχόμαστε, δώστε τα όλα για τον τίτλο»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2018 23:15
Εμφατική νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σερί νικών ως το τέλος της σεζόν ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τους παίκτες του Ολυμπιακού. «Βλέπετε τι πόλεμο δεχόμαστε», τόνισε.

Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη έδωσε το παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης την Πέμπτη (1/3), προκειμένου να ελέγξει την εξέλιξη βελτιωτικών έργων στις προπονητικές εγκαταστάσεις αλλά και να συνομιλήσει με παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του σερί νικών έως το τέλος της σεζόν, ώστε να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για το πρωτάθλημα. Παράλληλα αναφέρθηκε σε «πόλεμο που δέχεται ο σύλλογος»:

«Βλέπετε τι πόλεμο δεχόμαστε. Όλοι και όλα είναι εναντίον μας. Όλοι μας πολεμάνε. Το είδατε και στο τι έγινε στην Τούμπα και το βλέπετε συνέχεια. Εμείς ως ΠΑΕ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δικαιωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Εσείς έχετε την υποχρέωση να τα δώσετε όλα στο γήπεδο για τον τίτλο και να εξαντλήσετε κάθε πιθανότητα για την κατάκτησή του», ήταν μεταξύ άλλων οι επισημάνσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη που ζήτησε και μία πολύ καλή εμφάνιση και εμφατική νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.