Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Μάντσεστερ Σίτι στο «Έμιρειτς»

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Μάντσεστερ Σίτι στο «Έμιρειτς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2018 23:46
Με τρία γκολ στο πρώτο μέρος, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» και έβαλε τέλος στις ελπίδες των «κανονιέρηδων» για την τετράδα. Μπ. Σίλβα (15’), Ν. Σίλβα (28’) και Σανέ (33’) οι σκόρερ, έχασε πέναλτι ο Ομπαμεγιάνγκ (53’).

Μετά τον θρίαμβο στο Λιγκ Καπ, η Μάντσεστερ Σίτι έριξε δεύτερη σερί τριάρα (3-0) στην Άρσεναλ, περνώντας άνετα από το παγωμένο Λονδίνο. Οι «πολίτες» έκαναν ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο και παράλληλα άφησαν τους «κανονιέρηδες» στο -10 από την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο μέρος ήταν εφιαλτικό για την Άρσεναλ, η οποία βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 33’! Στο 15’ ο Σανέ «χόρεψε» τους παίκτες των «κανονιέρηδων» και έδωσε στον Μπερνάντο Σίλβα, ο οποίος με τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Τσεχ και έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Η Άρσεναλ προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο στο 28’ Σανέ, Αγκουέρο και Σίλβα άλλαξαν εξαιρετικά τη μπάλα, με τον τελευταίο να την στέλνει στα δίχτυα για το 0-2!

Πέντε λεπτά μετά ήρθε και το 3ο γκολ της Σίτι. Αγουέρο, Ντε Μπρόινε, Γουόκερ έκρυψαν τη μπάλα και από την πάσα του τελευταίου ο Σανέ «έγραψε» το 3-0. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ δέχτηκε τρία γκολ εντός έδρας στα πρώτα 35 λεπτά! Μάλιστα, στο 40’ ο Αγκουέρο είχε μεγάλη ευκαιρία για ένα τέταρτο γκολ, ωστόσο ο Τσεχ προχώρησε σε σωτήρια επέμβαση.

Οι «κανονιέρηδες» θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο ματς στο 53’ ωστόσο ο Έντερσον απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Μάντσεστερ Σίτι να είχε στο μυαλό της και το παιχνίδι της Κυριακής με την Τσέλσι. Στο 78’ ο Τσεχ είπε νέο «όχι» σε προσπάθεια του Αγκουέρο και το 0-3 έμεινε ως το τέλος.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.