Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Έγκλημα και τιμωρία!

Γιουρόπα Λιγκ: Έγκλημα και τιμωρία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2018 21:55
Η ΑΕΚ σπατάλησε τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο παγωμένο Κίεβο και το τελικό 0-0 με την Ντιναμό έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της «Ένωσης».

Ευρώπη τέλος για ΑΕΚ. Η «Ένωση» «κόλλησε» στο 0-0 με την Ντιναμό στο Κίεβο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, αφού δεν κατάφερε να ανατρέψει το 1-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και τελικά πλήρωσε την αστοχία της, αφού το τελικό 0-0 την αφήνει εκτός συνέχειας, παρότι διατήρησε το αήττητο στο θεσμό (2 νίκες και 8 ισοπαλίες)!

Το ματς:


Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πήρε την κατοχή και στο 3’ είχε την πρώτη καλή στιγμή. Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε ένα ωραίο γύρισμα στην περιοχή για τον Αραούχο, όμως ο Κάνταρ έβαλε την προβολή για να κόψει τη μπάλα και την έστειλε να περάσει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Δύο λεπτά μετά ο Γαλανόπουλος έβγαλε τον Αραούχο απέναντι από τον Μπόικο, όμως ο γκολκίπερ της Ντιναμό κράτησε το μηδέν.

Στο 7’ ο Μπόικο μπλόκαρε το σουτ του Μπακασέτα, ενώ στο 13’ ο Χατσερίντι έδιωξε σωτήρια προ του Αραούχο. Στο 24' η ΑΕΚ είχε νέα τεράστια ευκαιρία, όταν ο Μπακασέτας εκτέλεσε φάουλ και ο Μπόικο έχασε τη μπάλα από τα χέρια του, όμως ο Χαρμάς πρόλαβε να διώξει λίγο πριν Αραούχο και Μασούντ την σπρώξουν στο βάθος της εστίας. Η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 28’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χάρμας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Αραούχο έδιωξε στη γραμμή. Στο 33’ ο πορτιέρο της Ντιναμό απέκρουσε με γροθιές το απευθείας φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, ενώ στο 37’ ο Μπακασέτας δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο, με την ΑΕΚ να είχε επιβάλλει το δικό της παιχνίδι, ωστόσο δεν βρήκε το γκολ που δικαιούταν με βάση την εικόνα του αγώνα.

Η «Ένωση» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας το πολυπόθητο γκολ που θα της έδινε σκορ πρόκρισης. Στο 47’ το πλασέ του Μπακασέτα βρήκε σε σώματα ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο Μπόικο μπλόκαρε νέο πλασέ του Γαλανόπουλου εκτός περιοχής. Στο 50’ ο Ουκρανός γκολκίπερ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μπακάκη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μασούντ έχασε την ευκαιρία της… διοργάνωσης. Ο Μπακασέτας έκανε το συρτό γύρισμα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Μασούντ εντελώς αμαρκάριστος δεν μπόρεσε να σκοράρει από τα δύο μέτρα σε κενή εστία

Δυο λεπτά μετά ήταν η σειρά της Ντιναμό να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μοράες βγήκε απέναντι στον Μπάρκα, πέρασε τη μπάλα από τον γκολκίπερ της ΑΕΚ αλλά ο Μπακάκης έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή! Στο 62’ ο Γκάλο έκανε επικίνδυνο γύρισμα από τα δεξιά, όμως κανένας παίκτης της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να σουτάρει προς την εστία. Στο επόμενο λεπτό (63’) ο Μπόικο έκανε άλλη μια σπουδαία επέμβαση, αποκρούοντας εντυπωσιακά το απευθείας φάουλ του Χριστοδουλόπουλου.

Στο 69’ ο Ουκρανός γκολκίπερ έδιωξε σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Μασούντ και κάπου εκεί η ΑΕΚ σταμάτησε να απειλεί. Σ’ αυτό έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές του Χιμένεθ, αφού οι Κλωναρίδης (αντί Μπακασέτα) και Γιακουμάκης (αντί του Λάζαρου) δεν μπήκαν ποτέ στο ρυθμό του αγώνα. Η Ντιναμό κράτησε το μηδέν και στο τελευταίο τέταρτο είχε κάποιες μεγάλες στιγμές για να πάρει τη νίκη.

Στο 78’ το φαλτσαριστό σουτ του Μοράες πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 84’ ο Μπάρκας νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Τσιγκάνκοφ. Στο 84' η Ντιναμό είχε τρίτη διαδοχική ευκαιρία, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να βγαίνει νικητής σε τετ-α-τετ με τον Γκονζάλες. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε, με την ΑΕΚ να αποχαιρετά τη διοργάνωση.

Ντιναμό Κιέβου (Αλεξάντρ Κάτσκεβιτς): Μπόικο, Μορόζιουκ, Κετζιόρα, Κάνταρ, Χατσερίντι, Σεπέλιεφ (77' Σεπέντιν), Μπουγιάλσκι, Χαρμάς, Ντερλίς, Γκονζάλες, Τσιγκάνκοφ, Μοράες (92' Σαπαρένκο)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80' Αϊντάρεβιτς), Χριστοδουλόπουλος (75' Γιακουμάκης), Μασούντ, Μπακασέτας (70' Κλωναρίδης), Αραούχο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.