Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Όρθια» με Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Όρθια» με Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2018 23:44
Με τον Ντε Χέα να πραγματοποιεί μεγάλες επεμβάσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κράτησε στο 0-0 την Σεβίλλη στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» και η πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί στη ρεβάνς του «Όλντ Τράφορντ».

Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στην Ανδαλουσία και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εν όψει της ρεβάνς στην Αγγλία.

Οι Ανδαλουσιανοί ήταν ανώτεροι και είχαν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο ο Ντε Χέα δήλωσε σε όλες παρών και κράτησε όρθια την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνο. Όλα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς του «Όλντ Τράφορντ» στις 13 Μαρτίου.

Η ομάδα του Μοντέλα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 4’ είχε την πρώτη καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Μουριέλ όμως ο Ντε Χέα έδιωξε με το ένα χέρι. Στο 15’ το σουτ του Νάβας πέρασε δίπλα από το δοκάρι και δύο λεπτά μετά (17’) ο Ερέρα τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Πογκμπά.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Γιουνάιτεντ ήρθε στο 25’, με τον Λουκάκου να αστοχεί με μονοκόμματο πλασέ μέσα από την περιοχή. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις και η επόμενη καλή τους στιγμή ήρθε στο 38’, με τον Ρίκο να βγάζει με γροθιές το μακρινό σουτ του ΜακΤόμινεϊ.

Η Σεβίλλη ανέβασε την απόδοση της στο τελευταίο τέταρτο, χάνοντας μεγάλες στιγμές για το 1-0. Στο 42’ ο Ντε Χέα μπλόκαρε το σουτ του Κορέα από θέση βολής και στο 45’ ο Ισπανός πορτιέρο απομάκρυνε σε κόρνερ τη γυριστή κεφαλιά του Μερκάδο. Στις καθυστερήσεις ο γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε μια από τις επεμβάσεις τις χρονιάς, λέγοντας «όχι» σε κοντινή κεφαλιά του Μουριέλ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η Σεβίλλη είχε την υπεροχή και έψαχνε το γκολ, ενώ η Γιουνάιτεντ επιδίωκε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Ντε Χέα είπε νέο «όχι», αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Λενγκλέ (64’), ενώ στο 71’ ο Μουριέλ δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά, ο Σαράμπια δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 86’ το σουτ του Ραμίρεθ μέσα από την περιοχή βρήκε σε σώματα.

Η Γιουνάιτεντ κράτησε το μηδέν και στο 87’ είχε σημαντική στιγμή με σουτ του Ράσφορντ, το οποίο πέρασε έξω από την εστία του Ρίκο. Δύο λεπτά μετά το απευθείας φάουλ του Άγγλου άσου πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.



Η μυθική επέμβαση του Ντε Χέα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.