Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα με ανατροπή η Σαχτάρ

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα με ανατροπή η Σαχτάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2018 23:50
Η Ρόμα προηγήθηκε στην Ουκρανία με γκολ του Ουντέρ (41’) ωστόσο η Σαχτάρ έκανε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος (2-1) και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Περέιρα (52’) και Φρεντ (71’) τα γκολ για τους γηπεδούχους, που έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για ένα τρίτο τέρμα.

Η Σαχτάρ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ρόμα στην Ουκρανία και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «τζιαλορόσι» πατούσαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος και πήραν προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο στην επανάληψη δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μια δίκαιη ανατροπή.

Η Ρόμα «άγγιξε» το γκολ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού (6’) όμως ο Πιατόφ απέκρουσε στη γραμμή την προβολή του Τζέκο. Στο 20’ η κεφαλιά του Μανωλά πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 21’ ο Πιατόφ μπλόκαρε το συρτό σουτ του Τζέκο. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 41’, όταν από εξαιρετική πάσα του Τζέκο, ο Ουντέρ βρέθηκε απέναντι από τον Πιατόφ και δεν αστόχησε, φτάνοντας τα πέντε γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με τους «τζιαλορόσι».

Η Σαχτάρ ανέβασε σημαντικά την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και στο 52’ έφερε το σκορ στα ίσια. Μετά από βαθιά μπαλιά του Ρακίτσκι, ο Φακούντο Περέιρα ξεπέρασε τον Μανωλά και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1. Ακολούθησαν δύο μεγάλες επεμβάσεις του Άλισον σε σουτ των Μάρλος (55’) και Τάισον (63’), ωστόσο στο 71’ ο Βραζιλιάνος πορτιέρο δεν μπορούσε να κάνει κάτι στην τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φρεντ.

Η Ρόμα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις ο Μπρούνο Πέρες έδιωξε στη γραμμή το κοντινό πλασέ του Φακούντο Περέιρα, κρατώντας το 2-1 ως το τέλος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.