Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το… αίμα της πίσω η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το… αίμα της πίσω η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2018 21:45
Η Ρεάλ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Λεγκανές εκτός έδρας και πήρε… εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα. Βάθκεθ (11’), Καζεμίρο (29’) και Ράμος (90’ πεν.) τα γκολ της «βασίλισσας».

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η Ρεάλ κέρδισε με 3-1 την Λεγκανές σε εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής και πέρασε στην 3η θέση με +2 από την 4η Βαλένθια και στο -14 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες αφού ο Γάλλος τεχνικός δεν υπολόγιζε στις υπηρεσίες των τραυματιών Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς ενώ απόντες ήταν και οι Νάβας και Ρονάλντο για λόγους ξεκούρασης.

Η Λεγκανές κατάφερε να προηγηθεί στο 6ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπουστίνθα νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Κασίγια, «γράφοντας» το 1-0. Η απάντηση της Ρεάλ ήταν άμεση, αφού στο 11’ ο Σιόβας έκανε λάθος πάσα, οι παίκτες της «βασίλισσας άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα και ο Βάθκεθ με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Από όμορφη ομαδική ενέργεια ήρθε και το δεύτερο γκολ της Ρεάλ στο 29’. Μπενζεμά, Βάθκεθ και Καζεμίρο έκρυψαν τη μπάλα, με τον τελευταίο να σκοράρει από κοντά για το 1-2.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στην επανάληψη και στο 64’ η Λεγκανές «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως ο Κασίγια απέκρουσε σωτήρια την προβολή του Μποβού. Η Ρεάλ ανέβασε την απόδοση της στα τελευταία και στο 90’ «κλείδωσε» τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ράμος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.