Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» με πεντάρα η Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» με πεντάρα η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2018 00:07
Η Μπεσίκτας έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 16’ και η Μπάγερν την διέλυσε με 5-0 στο Μόναχο, παίρνοντας από το πρώτο ματς την πρόκριση για τους «8» του θεσμού. Μίλερ (43’, 66’), Λεβαντόφσκι (79’, 88’) και Κομάν (52’) τα γκολ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπάγερν το παιχνίδι με την Μπεσίκτας στο Μόναχο. Οι Τούρκοι έμειναν από το 16’ με παίκτη λιγότερο και οι Βαυαροί πήραν εμφατική νίκη με 5-0, «καθαρίζοντας» την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς έχοντας καλές στιγμές με κεφαλιά του Μίλερ (6’) και σουτ του Κομάν (9’) για να ανοίξουν νωρίς το σκορ. Στο 14’ ο Μίλερ απείλησε με νέα κεφαλιά και δύο λεπτά μετά ο Βίντα είδε απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Λεβαντόφσκι έξω από την περιοχή.

Η Μπάγερν, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε ασφυχτικά για το γκολ και στο 18’ είχε σημαντική στιγμή με απευθείας φάουλ του Χάμες, το οποίος πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Ένα λεπτό μετά η Μπεσίκτας «άγγιξε» το 0-1 κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με τον Βάκγνερ Λοβ να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Ούλραϊχ.

Η ομάδα του Χάινκες είχε διαρκώς τη μπάλα και στο 30’ έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ, όμως ο Φάμπρι απέκρουσε με το ένα χέρι την εξ’ επαφής κεφαλιά του Χούμελς. Στο 34’ ο Πέπε έβαλε σωτήρια την κόντρα σε σουτ του Βιδάλ και στο 39’ η Μπεσίκτας είχε νέα καλή στιγμή για το 0-1, όμως ο Ούλραιχ απέκρουσε το σουτ του Κουαρέσμα.

Η πίεση της Μπάγερν απέδωσε καρπούς στο 43’. Ο Κομάν ξεπέρασε τον Αντριάνο και έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Αλάμπα έδωσε στον Μίλερ και αυτός από κοντά «έγραψε» το 1-0. Η Μπάγερν είναι αήττητη στα 61 τελευταία επίσημα ματς όταν έχει σκοράρει ο Μίλερ και αυτό δεν μπορούσε να αλλάξει… Οι Βαυαροί έπαιξαν για να «καθαρίσουν» την πρόκριση στο δεύτερο μέρος και το κατάφεραν…

Στο 52’ ο Λεβαντόσφκι έδωσε πάρε-βάλε στον Κομάν για το 2-0, ενώ στο 66’ ο Μίλερ σκόραρε με κοντινή προβολή για το 3-0. Η Μπεσίκτας αδυνατούσε να αντιδράσει και στο 78’ ο Λεβαντόφσκι σκόραρε με πλασέ για το 4-0. Στο 86’ ο Φάμπρι απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μαρτίνεθ, όμως δύο λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι σκόραρε σε κενή εστία έπειτα από ασίστ του Μίλερ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Βιδάλ (83’ Τολισό), Μαρτίνεθ, Χάμες (44’ Ρόμπεν), Μίλερ, Κομάν (81’ Ριμπερί), Λεβαντόφσκι

Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Βίντα, Ερκίν (69’ Γκοκάν), Μεδέλ (85’ Αρσλάν), Χάτσινσον, Κουαρέσμα, Ταλίσκα, Μπάμπελ, Βάγκνερ Λοβ (57’ Τόσιτς)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.