Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2018 21:32
Με γκολ του Χατζισαφί στο 90’ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και απέφυγε την ήττα, όμως έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου, αλλά και της 2ης θέσης. Προηγήθηκαν δύο φορές οι Περιστεριώτες (19’ Βασιλακάκης, 66’ Ντιγκινί), ο Μάριν (28’) το άλλο γκολ των «ερυθρόλευκων», που έκαναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας μεγάλα αμυντικά προβλήματα, αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ισοφαρίζοντας το σκορ με γκολ του Χατζισαφί στο 90’ (ριμπάουντ σε χαμένο πέναλτι του Τζούρτζεβιτς). Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν νέο έδαφος όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όντας στο -4 από τον ΑΕΚ και στο -3 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει παιχνίδι λιγότερο. Το μόνο θετικό για τους Πειραιώτες είναι η διαφορά τεσσάρων βαθμών που κράτησαν από τον 4ο Ατρόμητο, εν αναμονή της καθοριστικής απόφασης της Δευτέρας.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, έχοντας δοκάρι στο 7ο λεπτό με φαλτσαριστό φάουλ του Γιαννούλη και χαμένο τετ-α-τετ με τον Ντάουντα στο 11’. Στο 16’ το πλασέ του Αιγύπτιου πέρασε δίπλα από το δοκάρι, όμως τρία λεπτά μετά ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βασιλακάκης –προ του Νικολάου- «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά.

Οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ στο 22’, με τον Προτό να αποκρούει το πλασέ του Ντάουντα μέσα από την περιοχή. Ένα λεπτό μετά ο Ολυμπιακός έχασε με τραυματισμό τον Φορτούνη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και έδωσε τη θέση του στον Πάρντο. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κακοί όμως στο 28’ κατάφεραν να επιστρέψουν στη διεκδίηση του ματς με ωραίο σουτ του Μάριν έξω από την περιοχή.Δύο λεπτά μετά (30’) οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φέρουν… τούμπα το ματς. Ο Ομάρ έκανε την σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ανσαριφάρντ που προ κενής εστίας δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 38’ το σουτ του Ουάρντα μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε με τραυματισμό και τον Μιραλάς. Ο Βέλγος υπέστη κάκωση στον ώμο και έδωσε τη θέση του στον Οφόε.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 62’ έφτασαν μια «ανάσα» από το 1-2. Έπειτα από σέντρα του Μάριν, η μπάλα στρώθηκε στον Ανσαριφάρντ, ο οποίος από θέση βολής έστειλε τη μπάλα άουτ. Λίγα λεπτά νωρίτερα, όλοι «πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Ταχτσίδη. Ο Έλληνας μέσος χτύπησε στα πλευρά από σύγκρουση με τον Ντάουντα και έχασε τις αισθήσεις του. Χάρη στην επέμβαση του Χρήστου Θέου επανήλθε άμεσα, ωστόσο έγινε αλλαγή, με τον Τζούρτζεβιτς να παίρνει τη θέση του.

Ο Ολυμπιακός έκανε πιο επιθετικό το σχήμα του, όμως ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει. Στο 66’ ο Ουάρντα έδωσε στον Ντιγκινί, αυτός έκανε εξαιρετική προσποίηση στον Μποτία και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Προτό για το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να αντιδράσουν και στο 71’ ο Ατρόμητος είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία για το 3-1. Ο Ντάουντα είδε τον Προτό να αποκρούει το πλασέ του, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Ντιγκινί πέρασε άουτ.

Η πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού μετά το 2-1 ήρθε στο 86’, με τον Γιαννιώτη να αποκρούει το δυνατό σουτ του Πάρντο. Τρία λεπτά μετά ο Χατζηϊσαΐας ανέτρεψε τον Ζιλέ στην περιοχή και ο Τζήλος έδειξε πέναλτι. Ο Γιαννιώτης απέκρουσε το χτύπημα του Τζούρτζεβιτς όμως ο Χατζισαφί πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης (89' Ουμπίδες), Ντιγκινί, Ουάρντα (94' Στρούγγης), Ντάουντα (86' Κωτσόπουλος).

Ολυμπιακός: Προτό, Ομάρ, Χατζισαφί, Μποτία, Νικολάου, Ταχτσίδης (62' λ.τ. Τζούρτζεβιτς), Ζιλέ, Μάριν, Μιραλάς (39' λ.τ. Οφόε), Φορτούνης (24' λ.τ. Πάρντο), Ανσαριφάρντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.