Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ασταμάτητη η Μπάγερν, με Μπατσουαγί η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Ασταμάτητη η Μπάγερν, με Μπατσουαγί η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2018 23:02
Με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει για 11ο συνεχόμενο ματς εντός έδρας, η Μπάγερν κέρδισε με 2-1 την Σάλκε και διατήρησε στο +18 τη διαφορά από την 2η θέση.

Δεν έχει αντίπαλο στη Γερμανία η Μπάγερν. Οι Βαυαροί επικράτησαν με 2-1 της Σάλκε στο Μόναχο , έφτασαν τις 14 νίκες στα τελευταία 15 ματς πρωταθλήματος και πλέον στοχεύουν στο να κατακτήσουν τον τίτλο αρχές Μαρτίου και να σπάσουν ακόμη ένα ρεκόρ.

Μόλις στο 6’ ο Λεβαντόφσκι εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Φέρμαν σε σουτ του Μίλερ και «έγραψε» το 1-0. Ο Πολωνός επιθετικός σκόραρε και στο 11ο εντός έδρας ματς της σεζόν, για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του προπονητή του (Γιουπ Χάινκες) μετά τη σεζόν 1972-73, ενώ χρειάζεται ένα ακόμη ματς για να πιάσει Γκερντ Μίλερ, που σκόραρε σε 12, αλλά σε διαφορετικές σεζόν.

Η Σάλκε κατάφερε να απαντήσει στο 29’ με δυνατό σουτ του Ντι Σάντο εντός περιοχής, όμως στο 36’ οι Βαυαροί πήραν εκ νέου το προβάδισμα με όμορφο τελείωμα του Μίλερ, ο οποίος πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Φέρμαν. Η Μπάγερν δεν μπόρεσε να πετύχει ένα τρίτο γκολ και να «κλειδώσει» το ματς, ωστόσο δεν το πλήρωσε, με τον Ούλραϊχ να αποκρούει το σουτ του Εμπολό στο 70’.

Με Μπατσουαγί η Ντόρτμουντ, έχασε έδαφος η Λεβερκούζεν


Μπουντεσλίγκα: Ασταμάτητη η Μπάγερν, με Μπατσουαγί η Ντόρτμουντ
Από την άλλη, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 2-0 το Αμβούργο στο Βεστφάλεν και ανέβηκε στην 3η θέση με -1 από την 2η Λειψία.

Ο Μισί Μπατσουαγί σκόραρε και στο δεύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της Μπορούσια, ανοίγοντας το σκορ στο 49’ ύστερα από ωραία ασίστ του Πούλισιτς. Οι Βεστφαλοί σπατάλησαν ευκαιρίες για το 2-0 και λίγο έλλειψε να το πληρώσουν.

Ωστόσο το Αμβούργο δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο φινάλε ο Γκέτσε διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στα αξιοσημείωτα η μεγάλη επιστροφή του Μάρκο Ρόις έπειτα από 8 μήνες, με τον Γερμανό άσο να ξεκινά στο βασικό σχήμα.

Ένα βαθμό πίσω από την Ντόρτμουντ βρίσκεται η εξαιρετική Άιντραχτ, η οποία επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 4-2 της ουραγού Κολωνίας. Ρέμπιτς (15’), Ρους (59’), Φαλέτ (65’) και Βολφ (67’) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα της Φρανκφούρτης που κάνει όνειρα για… σεντόνι.

Στην 5η θέση με -1 από την Άιντραχτ υποχώρησε η Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» ηττήθηκαν με 2-0 στην έδρα τους από την Χέρτα και γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στη «Μπάι Αρίνα» μετά από αυτή απέναντι στην Μπάγερν. Ο Χέρλιχ άφησε εκτός ενδεκάδας τον Μπέιλι και έδωσε φανέλα βασικού στον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος στο 8’ είχε καλή στιγμή με κεφαλιά για το 1-0. Οι Βερολινέζοι κράτησαν το μηδέν και κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη χάρη στα τέρματα των Λασάρο (43’) και Καλού (58’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.