Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα πριν την Παρί η Ρεάλ, χατ-τρικ ο Ρονάλντο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα πριν την Παρί η Ρεάλ, χατ-τρικ ο Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2018 00:07
Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό χατ-τρικ, η Ρεάλ διέλυσε με 5-2 την Σοσιεδάδ στο «Μπερναμπέου» τρεις ημέρες πριν από την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αποδοκιμάστηκε ο Μπενζεμά.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Ρεάλ το παιχνίδι με την Σοσιεδάδ σ το «Μπερναμπέου». Η «βασίλισσα» ισοπέδωσε με 5-2 τους Βάσκους, πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έκανε το ιδανικό ξεκίνημα, αφού στο 1ο λεπτό ο Ρονάλντο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Λούκας Βάθκεθ με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Στο 7’ ο Μπενζεμά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, όμως στο 27’ ο Ρονάλντο «έγραψε» το 2-0 με κοντινό πλασέ ύστερα από ασίστ του Μαρσέλο.

Στο 32’ ο Πορτογάλος έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπενζεμά, όμως ο Γάλλος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο επόμενο λεπτό ο «CR7» έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ωστόσο στο 34’ ο Κρόος σκόραρε με πλασέ από το ημικύκλιο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ. Η Ρεάλ δεν έμεινε εκεί αφού στο 37’ πέτυχε και τέταρτο γκολ με κεφαλιά του Ρονάλντο, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Στο δεύτερο μέρος η «βασίλισσα» έκανε συντήρηση και στο 52’ η Σοσιεδάδ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Χουάνμι. Στο 69’ το απευθείας φάουλ του Ιγιαραμέντι πέρασε πάνω από το δοκάρι του Νάβας, όμως στο 74’ ο Ογιαρθάμπαλ μείωσε σε 4-1 με πλασέ εντός περιοχής.

Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο 80’, με τον Ρονάλντο να ολοκληρώνει το χατ-τρικ του ύστερα από λάθος του Ρούγι σε σουτ του Μπέιλ. Πέντε λεπτά μετά ο Ιγιαραμέντι μείωσε σε 5-2 ύστερα από αμυντική αδράνεια της Ρεάλ, με το σκορ να μένει ως το φινάλε. Στο 90’ ο Ρονάλντο αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 90+2’ ο Μπενζεμά δεν κατάφερε να σκοράρει από τη μικρή περιοχή και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο στο «Μπερναμπέου»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.