Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με ανατροπή η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με ανατροπή η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2018 23:42
Με απευθείας φάουλ του Μέσι στο 84’ η Μπαρτσελόνα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Αλαβές στο «Καμπ Νου» και διατηρήθηκε στο +11 από την 2η Ατλέτικο. Γκουιντέτι (23’) και Σουάρες (72’) τα άλλα γκολ, φωνάζουν για πέναλτι και οφσάιντ στη φάση του 2ου γκολ οι φιλοξενούμενοι.

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα κόντρα στη μαχητική Αλαβές, ωστόσο δύο όμορφα γκολ από Σουάρες και Μέσι έφεραν… τούμπα το ματς (2-1) και χάρισαν στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε την 7η σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Καταλανοί είχαν τις πρώτες καλές στιγμές του παιχνιδιού με σουτ του Ντιν (7’) και κεφαλιά του Σουάρες (21’), ωστόσο στο 23’ η Αλαβές «χτύπησε» στην κόντρα και άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα του Γκουιντέτι. Τρία λεπτά μετά, ο άσος των φιλοξενούμενων «άγγιξε» ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Τερ Στέγκεν αντέδρασε σωστά, κρατώντας το 0-1. Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήρθε στο 41’, με τον Μέσι να σημαδεύει το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Βαλβέρδε πέρασε στο ματς τους Ρομπέρτο και Άλμπα αντί των Σεμέντο και Ντιν ενώ λίγη ώρα μετά απέσυρε τον Κουτίνιο για να ρίξει στο ματς τον Αλκάθερ. Η Μπαρτσελόνα δεν πατούσε καλά στο πρώτο τέταρτο και στο 62’ η Αλαβές σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Γκόμεθ βγήκε σε τετ-α-τετ, όμως προτίμησε να δώσει στον Ντουάρτε, ο οποίος κόπηκε από τον Πικέ.

Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση της Μπαρτσελόνα. Στο 68’ ο Σουάρες αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Πατσέκο, ενώ στο 70’ ο Ντουάρτε απέκρουσε στη γραμμή με ψαλιδάκι την προσπάθεια του Παουλίνιο. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 72’, με τον Σουάρες να ισοφαρίζει σε 1-1 με σουτ στην κίνηση ύστερα από εξαιρετικό γύρισμα του Ινιέστα.

Η ανατροπή των «μπλαουγκράνα» ολοκληρώθηκε στο 84’ χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι. Βέβαια όπως φάνηκε στο ριπλέι ο Αλκάθερ βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ στη φάση που οι γηπεδούχοι κέρδισαν το φάουλ.

Στο 87’ η Αλαβές είχε νέα παράπονα από τον διαιτητή Ιγκλέσιας, αφού η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ουμτιτί μέσα στην περιοχή σε σουτ του Μουνίρ. Ο Ισπανός ρέφερι θεώρησε ότι ο Γάλλος αμυντικός βρίσκονταν πολύ κοντά στον παίκτη των φιλοξενούμενων για να αντιδράσει και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Γενικότερα ο Ιγκλέσιας τα έκανε… θάλασσα, αφού ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μουμπάρακ Γουακάσο γλίτωσε την δεύτερη κίτρινη σε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ στο 86’ ο Σουάρες πιάστηκε να ρίχνει κλωτσιά σε παίκτη της Αλαβές, ωστόσο δεν είδε ούτε κίτρινη.

Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε το ρεκόρ συλλόγου όντας 21 παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα από το ξεκίνημα της σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.