Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απόδραση από τη βούλα

Σούπερ Λιγκ: Απόδραση από τη βούλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2018 17:01
Με εύστοχο πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 87’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έστω και δύσκολα, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 1-0 από την έδρα του Παναιτωλικού, έφτασε τις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην κορυφή με +2 από τον Ολυμπιακό, που δοκιμάζεται αργότερα στην Τρίπολη.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το πέναλτι στον Βαρέλα, αφού θεωρούν ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ... βούτηξε στο τράβηγμα του παίκτη των γηπεδούχων. Στον αντίποδα, οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν πέναλτι νωρίτερα (66’) για χέρι του Μιχάι στην μεγάλη περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 3ο λεπτό, όταν ο Κάμπος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 8’ ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού έδιωξε με γροθιές το απευθείας φάουλ του Βιεϊρίνια και στη συνέχεια ακολούθησαν δύο καλά σουτ των Κλέζιο (8’) και Μάσουρεκ (16’) που πέρασαν δίπλα από το δοκάρι του Πασχαλάκη.

Οι «ασπρόμαυροι» δυσκολεύονταν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Κυριακίδη, ενώ στο 20’ έχασαν με τραυματισμό τον Ελ Καντουρί, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Μπίσεσβαρ. Η ομάδα του Λουτσέσκου αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογη φάση και η επόμενη σημαντική στιγμή άνηκε στον Παναιτωλικό. Στο 42’, ο Κλέζιο επιχείρησε το σουτ λίγο έξω απ' την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Πασχαλάκης με εξαιρετική επέμβαση παραχώρησε κόρνερ. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 45’, με τον Κάμπος να αστοχεί με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από γύρισμα του Μπίσεσβαρ

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο του, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του. Στο 63’ το σουτ του Μπίσεσβαρ κόντραρε στον Ροντρίγκες αλλά ο Κυριακίδης κατάφερε να αποκρούσει, ενώ στο 67’ ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε σουτ των Μάτος και Πρίγιοβιτς.

Ένα λεπτό νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μιχάι μέσα στην μεγάλη περιοχή ύστερα από γύρισμα του Κάμπος, αλλά ο Θάνος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο «Δικέφαλος» συνέχιζε να πιέζει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 76’ ο Ροντρίγκες έκοψε σωτήρια την πάσα του Μάτος προ του Πρίγιοβιτς ενώ στο 77’ το σουτ του Μάτος μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Ωστόσο στο 85’ ο Μιχάι τράβηξε τον Βαρέλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, o παίκτης του ΠΑΟΚ έπεσε στο χορτάρι και ο Θάνος έδειξε την παράβαση. Ο Πρίγιοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, λυτρώνοντας τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε το 7x7 στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο Δικέφαλος με τη νίκη του κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, έφτασε τις 11 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ξεπερνώντας το ρεκόρ των 10 σερί που κρατούσε από τη σεζόν 1972-73!

Παναιτωλικός (Τρ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ροντρίγκες (89’ Βακράκος), Μιχάι, Τσοκάνης, Πάουλο, Κλέσιο (68’ Βασιλούδης), Ντίας, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μοράρ

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (77’ Σάχοφ), Μαουρίσιο, Λημνιός (57’ Μακ), Ελ Καντουρί (21’ Μπίσεσβάρ), Κάμπος, Πρίγιοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.