Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Άνετη πρόκριση για Σίτι

Κύπελλο Αγγλίας: Άνετη πρόκριση για Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2018 20:25
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-0 την Κάρντιφ στην Ουαλία και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Μετά την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει και στο Κύπελλο, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους «16» μετά τη νίκη με 2-0 στο Κάρντιφ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατέβασε βασική ομάδα και οι «πολίτες» άνοιξαν νωρίς το σκορ χάρη σε απευθείας φάουλ του Ντε Μπρόινε στο 8ο λεπτό. Η Κάρντιφ θα μπορούσε να απαντήσει στο 16’, όταν μετά από μακρινό σουτ του Χόιλετ, ο Μπράβο έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και γλίτωσε το γκολ στη γραμμή.

Τρία λεπτά μετά ο Πάτερσον δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά στη μικρή περιοχή ενώ στο 25’ το γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα ακυρώθηκε για οφσάιντ του Σανέ. Αυτό δεν πτόησε την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πέτυχε δεύτερο γκολ στο 38’ με σκαστή κεφαλιά του Στέρλινγκ.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων στην επανάληψη, το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα συνεχίζει σ’ όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας ζωντανό το όνειρο του… quadruple.

Αξίζει να σημειωθεί το εγκληματικό τάκλιν του Μπένετ με τις τάπες στο πόδι του Λιρόι Σανέ, ο οποίος γλίτωσε τον τραυματισμό. Μάλιστα, η ενέργεια του αυτή οδήγησε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της Γερμανίας να κάνει tweet, ζητώντας από τους παίκτες της Κάρντιφ να μην τραυματίζουν διεθνείς της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.